Stockholm
Spara Dela
Spara
Dela
Omsättning

13 000 000 kr

Begärt pris

Bransch

Butik

Beskrivning

  • Butik

Unik affärsidé inom området delikatesser.

TACTIC Företagsförmedling presenterar möjligheten att förvärva en snabbväxande specialist inom området delikatesser med stark presentprägel. Företaget har två butiker i mycket attraktiva lägen med stor daglig kundgenomströmning.

Förutom butikerna har företaget en webbshop som stärker det positiva resultatet. Företaget arbetar i en av Sveriges mest snabbväxande tillväxtmarknader för europeiska smakupplevelser och presentprodukter riktade mot företag och privata konsumenter i Sverige.

I takt med att många konsumenter blivit alltmer välinformerade och kvalitetsmedvetna har marknaden för delikatesserna som bolaget säljer de senaste fem åren vuxit snabbt i Sverige.

Här finns goda möjligheter för en ny ägare att ta över bolagets fina butikslägen, webbutik med kundstock, organisation och etablerat varumärke.

För en driven köpare finns även stora möjligheter att utöka verksamheten med franchise/egna butiker eftersom varje enhet är vinstdrivande och konkurrensen begränsad.  

Kortfattat

  • Butiker i högkvalitativa lägen
  • Eget varumärke
  • Marknaden för europeiska smakupplevelser växer över hela Sverige, i synnerhet i StorStockholm.
  • Etablerad verksamhet med huvudkontor och logistisk bas i Stockholm med omfattande utvecklingsmöjligheter och betydande potential geografiskt.
  • Hög majoritet återkommande kunder.

Prospekt med utförlig information erhålles efter påskrift av sekretess förbindelse. 100 procent av aktierna säljs.

Kontakta oss för mer information. Lägg gärna lite tid på att presentera dig själv.

Övrig information

Övrigt:

Företaget arbetar inom en nischmarknad som växer årligen med god tillväxt. Företaget är skalbart och relativt ensamma i sin nisch. Kort sagt det är ett mycket spännande företag med stora utvecklingsmöjligheter.

Ekonomi

Antal anställda:

9

Prisinformation:

Kontakta företagsmäklaren

Omsättning:

13 000 000 kr

Resultat:

Vinst

Utförande

Bransch:

Butik

Startår:

2005

Utrustning som medföljer:

All utrustning inkl lager ingår, 100% av aktierna säljs

Verksamhet:

Unik affärsidé inom området delikatesser.


Om TACTIC Företagsförmedling

TACTIC Företagsförmedling bildades 1991 och är en av Sveriges ledande företagsmäklarkedjor med kontor från Malmö till Luleå och har huvudkontor i Stockholm. Vi har fn cirka 20 företagsmäklare. Vi arbetar som företagsmäklare och transaktionsrådgivare med hela transaktionskedjan vid försäljningar och köp av företag i intervallet 5 -200 mio samt vid värderingar. Sedan 2019 är vi partnerägda. Från att börja fundera på en företagstransaktion till en genomförd affär är det många steg. Våra mäklare hjälper dig genom hela processen. Du får hjälp med råd, analys och värdering och vi hjälper med dina skattefrågor. Tveka inte att ta kontakt!

TACTIC Företagsförmedling

Box 1132

131 26 Nacka Strand

www.tactic.se

Fler annonser från TACTIC Företagsförmedling