Spadarvsvägen 13 och 15

Sundborn , Sundborn
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

756 m²

Pris

8 000 000 kr

Tillträde

Beskrivning

  • Bostad
  • Övrigt
HYRESFASTIGHET I OMTYCKTA SUNDBORN! Mitt i Sundborn ses här en välskött hyresfastighet om 15 st bostadslägenheter bekvämt belägna i ett plan där varje bostad har tillgång till egen uteplats. Samtliga bostäder är uthyrda och inbringar ett driftnetto om ca 627 000 kr/år. Bostäderna består av 9 st tvårumslägenheter om 54 kvm samt 6 st enrumslägenheter om 45 kvm. Utöver boendeutrymmena så finns även källare med goda förrådsutrymmen, pannrum, tvättstuga med mera. Byggnaden är uppförd år 1970 och består utav 4 huskroppar i två längor varav en huskropp försetts med nytt yttertak. Uppvärmning sker via bergvärme. Installation av fiber är nyligen utfört. VID INTRESSE, KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE FÖR MER INFORMATION OCH MÖJLIGHET TILL VISNING! Populära och idylliska Sundborn ligger ca 1,5 mil från Faluns Centrum. Det var här konstnärerna Carl Larsson och Karin Larsson bodde med sin familj på Lilla Hyttnäs. Det är idag ett av Dalarnas populäraste besöksmål med café och restaurang i anslutning. Mycket lugnt och omtyckt område med närhet till allmänna kommunikationer, skola, mataffär, fotboll- och ishockeyplan och fina motionsslingor.

Ytor

Typ av yta Antal Area m2
Butik 1 756
Tomtarea 4 573

Ekonomi

Taxeringsvärde:

3 512 000 kr

Driftskostnad:

311 900 kr/år

Pris:

8 000 000 kr

Hyresintäkter:

950 277 kr/år

Teknisk information

Byggnad: 1

Byggnadstyp: Hyreshusbyggnad

Byggår: 1970

Beskrivning: Bostäderna har underhållts löpande

Byggnad: Hyreshusbyggnad

Byggnadstyp: Hyreshusbyggnad

Byggår: 1970

Beskrivning: TAK: Betongpannor (en av de fyra huskropparna har nylagt yttertak, övriga är från byggåret 1970). FASAD: Tegelstensfasad FÖNSTER: 3-glasfönster GRUND: Den ena byggnadslängan är grundlagd på källare där tvättsuga, lägenhetsförråd och gemensamhetsförråd finns. Den andra har en betongplatta. Lägenheterna är varsamt renoverade och består till största del av originalskick med viss ytskiktsrenovering. Uppvärmning, kylning och ventilation UPPVÄRMNING: Uppvärmning via bergvärme med möjlig oljeeldning som spets vid behov. Vatten och avloppstyp Kommunalt TV/internet Fiber via Falustadsnätet

Spadarvsvägen 13 och 15

Om Svensk Fastighetsförmedling

Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges största rikstäckande och oberoende mäklarkedja. Vi är experter på den lokala bostadsmarknaden med 230 butiker och 1250 medarbetare runtom i hela landet och i Spanien. Våra lokala butiker drivs av engagerade franchisetagare och koncernen ägs av över 700 medarbetare. Svensk Fastighetsförmedling har under flera utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare och vårt syfte är att skapa ett hållbart boendeliv för många människor. I över 85 år har vi skapat nya erbjudanden och utvecklat mäklarbranschen. 2023 förmedlade vi 20 000 bostäder till ett värde av ca 51 miljarder kronor. Koncernen består i dag av Svensk Fastighetsförmedling, Ordna Bolån och HouseID.

Svensk Fastighetsförmedling

Slaggatan 6A

791 71 FALUN

www.svenskfast.se

Fler annonser från Svensk Fastighetsförmedling