Esplanaden 15

Centrum , Sundsvall
Spara Dela
Spara
Dela
Omsättning

Begärt pris

Bransch

Restaurang & café

Beskrivning

  • Restaurang & café

Klassiska och väletablerade Down Town Biljard som funnits i Sundsvall i över 30 år till salu överlåtes förmånligt

Nu finns den unika möjligheten att förvärva en väletablerad inrättning i Sundsvall med centralt läge på Esplanaden, Down Town  Biljard som varit verksamma i över 30 år. Verksamheten är belägen i centrala Sundsvall på Esplanaden, och omfattar en komplett verksamhet på ca 300 m2 yta för aktiviteter såsom Biljard, Casinospel, öl , vin och mat i lokalen och med låg hyra endast 14 tkr inkl värme per månad. Företaget har sedan många år en väletablerad och fast kundkrets av företag, privatpersoner och studenter. Anläggningen är väletablerad och välkänd och har stor utvecklingspotential. Omsättning idag nu när man har kört det lite på sparlåga ligger på 1,2 till 1,4 mill med ett överskott på 3-400tkr. Så det går att utveckla verksamheten med längre öppettider och dubbla omsättning och vinst.  Verksamheten överlåtes under 2024 via ett Inkråmsförvärv och övertagande av hyreslokalen. Försäljningen kan även göras via aktieöverlåtelse, i detta fall startar nuvarande ägare ett dotterbolag till sitt ägarbolag och flyttar över verksamheten till nya bolaget innan försäljning.

.  Nuvarande ägare kan vara kvar i verksamheten under en period för en smidig övergång till ny ägare. För ytterligare information kontakta företagsmäklare Hans Lindgren 073-8079393hans.lindgren@tactic.se. Vi jobbar med sekretessavtal.

Ekonomi

Resultat:

Vinst

Utförande

Bransch:

Restaurang & café

Startår:

1989

Esplanaden 15

Om TACTIC Företagsförmedling

TACTIC Företagsförmedling bildades 1991 och är en av Sveriges ledande företagsmäklarkedjor med kontor från Malmö till Luleå och har huvudkontor i Stockholm. Vi har fn cirka 20 företagsmäklare. Vi arbetar som företagsmäklare och transaktionsrådgivare med hela transaktionskedjan vid försäljningar och köp av företag i intervallet 5 -200 mio samt vid värderingar. Sedan 2019 är vi partnerägda. Från att börja fundera på en företagstransaktion till en genomförd affär är det många steg. Våra mäklare hjälper dig genom hela processen. Du får hjälp med råd, analys och värdering och vi hjälper med dina skattefrågor. Tveka inte att ta kontakt!

TACTIC Företagsförmedling

www.tactic.se

Fler annonser från TACTIC Företagsförmedling