Myre 101

Njurunda , Njurunda
Spara Dela
Myre 101
Spara
Dela
Yta

100 000 m²

Pris

Tillträde

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Övrigt

Myre Centrum Njurunda vid E4 strax söder om Sundsvall med bästa affärsläge

Nu finns den unika möjligheten att förvärva Myre Centrum i Njurunda strax söder om Sundsvall, beläget precis vid E4 med bästa affärsläge.

Området består av markyta om ca:10 hektar innefattande byggnad med i dagsläget 12 hyresgäster inkluderat vägrestaurangen Myre Diner. På området finns även stora uppställningsytor för långtradare, bensinstation ( PREEM). Under uppförande även 8 st ladd-stationer för elbilar. En omfattande renovering av ny fasad på byggnaden samt installation av ny ventilationsutrustning pågår och skall vara slutförd innan försäljning.

Ca 80% av markytan är idag obebyggd vilken innebär att det finns stora expansionsmöjligheter för ny ägare.

Fastigheten förvärvas genom köp av aktierna i AB 10  AB ( Marken) samt Myre Centrum 2000 AB. (Byggnad)

 

För mer information och objektsbeskrivning kontakta Företagsmäklare Hans Lindgren, 073 807 93 93, hans.lindgren@tactic.se

www.tactic.se

Övrig information

Övrigt:

Prospekt och värdering på begäran.

Ytor

Typ av yta Antal Area m2
Tomtarea 1 100 000
Myre 101

Om TACTIC Företagsförmedling

TACTIC Företagsförmedling bildades 1991 och är en av Sveriges ledande företagsmäklarkedjor med kontor från Malmö till Luleå och har huvudkontor i Stockholm. Vi har fn cirka 20 företagsmäklare. Vi arbetar som företagsmäklare och transaktionsrådgivare med hela transaktionskedjan vid försäljningar och köp av företag i intervallet 5 -200 mio samt vid värderingar. Sedan 2019 är vi partnerägda. Från att börja fundera på en företagstransaktion till en genomförd affär är det många steg. Våra mäklare hjälper dig genom hela processen. Du får hjälp med råd, analys och värdering och vi hjälper med dina skattefrågor. Tveka inte att ta kontakt!

TACTIC Företagsförmedling

www.tactic.se

Fler annonser från TACTIC Företagsförmedling