Skälbyvägen 7

2A , Upplands-Väsby
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 000 m²

Pris

0/m²/år

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Övrigt

Asfalterad uppställningsyta där upp till 1000 kvm erbjuds för korttidshyra, 6 månader. Mycket nära E4:an.

Asfalterad uppställningsyta där upp till 1000 kvm erbjuds för korttidshyra, Avtalstyp: Korttidsavtal 6 månader med möjlighet till 3 månaders förlängning. Tillträde från och med 2024-01-01.

Bekvämligheter

Uppställningsyta

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Arrendinformation:

1000 kvm uppställningsyta med korttidsavtal.

Omgivning

Omgivning/natur:

Upplands Väsby är Sveriges 27:e största tätort och ligger i hjärtat av Uppland och har ett rikt natur- och kulturliv samt ett blomstrande näringsliv. Det strategiska läget med närheten till storstadens puls och Arlanda flygplats gör att många väljer att både bo och arbeta i kommunen. Många utlandsägda företag har valt Upplands Väsby för sin etablering i Norden/Sverige och Upplands Väsby har blivit en knutpunkt i norra regionen när det gäller kommunikationer. Sedan år 2005 stannar Upptåget i Upplands Väsby vilket bland annat har inneburit att många studenter idag väljer att studera i Uppsala istället för Stockholm.

Närservice:

Fastigheten är belägen endast 3 km från Väsby Centrum med ett stort utbud av shopping och service. Ca 500 m från fastigheten ligger Löwenströmska sjukhuset.

Skyltläge:

Med ett ypperligt läge nära påfarten vid E4:an i Upplands-Väsby finns nu möjlighet till uppställningsyta om ca 1000 kvm. Hela fastigheten är inhägnad av stängsel och tillfart sker via automatiserad grind. Förutsättningarna gäller korttidshyra upp till ca 6 månader.

Vägbeskrivning:

Från Stockholm, ta E4:an norrgående och kör ca 17 km. Ta avfart 176 och håll höger i rondellen. Kör ca 500 meter och sväng vänster in på Stockholmsvägen (268). Fortsätt ca 1 km och sväng sedan höger in på Skälbyvägen. Nummer 7 ligger direkt på höger sida.

Kommunikationer

Fastigheten är belägen mellan E4 och väg 859. Längs väg 859 stannar flera busslinjer såsom 538 och 568 som trafikerar såväl Upplands Väsby Station som Rosersberg.
Skälbyvägen 7