Almungevägen 37

Östra Fyrislund , Uppsala
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

300 - 4 600 m²

Hyra

Tillträde

Tillträde från Q1 2025

Beskrivning

  • Butik
  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Kontor

Unik etableringsmöjlighet i ett av Uppsalas bästa lägen! Lokalerna och dess läge lämpar sig utmärkt för företag som vill synas! Tillträde från 2025

Här finns fantastiska möjligheter att i nära samarbete med fastighetsägaren anpassa lokalen exakt efter era verksamhetsbehov. Fastigheten, med sitt strategiska läge, är perfekt för företag som söker moderna och flexibla lokaler med optimal tillgänglighet och enastående skyltläge. Direkt närhet till E4:an ger också utmärkta anvisnings- och kommunikationsmöjligheter.

Dessutom är vi glada att meddela att två välkända företag har valt att etablera sig här, vilket ytterligare stärker områdets attraktivitet och affärsklimat.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 300 2 400
Lager & logistik 300 2 200

Ytbeskrivning

Vi bygger en högkvalitativ byggnad där ni som hyresgäst har möjlighet att erhålla en skräddarsydd lösning för era lokalbehov i bästa läge.

Bekvämligheter

Besöksparkering
Cykelrum
Dusch
Elbilsplatser
Fiberanslutning
Kundparkering
Lastport
Parkering
Skyltfönster
Skyltläge
Terrass

Ekonomi

Kontraktlängd:

Långtidskontrakt

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Tillträde från Q1 2025

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Danmarks Kumla 1:15

Byggår:

2024

Planlösning:

Anpassningsbara ytor med stora glaspartier för bästa skyltläge, generös takhöjd, modern teknisk standard och gott om parkering ger sammanfattningsvis lokaler och en fastighet som skiljer sig från mängden. Vi bygger för Er!

Teknisk information

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Lokalen kan nås via:

Alla lokaler i markplan har tillgång till port efter önskemål/behov.

Ventilation:

FTX

Hiss:

Ja

Miljöcertifiering:

Miljöbyggnad

Certifieringen Miljöbyggnad är ett av de vanligaste certifieringssystemen för byggnader i Sverige. För att en byggnad ska hålla för en certifiering ställs krav på inomhusmiljön, energieffektiviseringskriterier och vilka material som använts. Byggnaden bedöms av en oberoende specialist. En Miljöbyggnadscertifiering är giltig i 10 år eller tills dess att en större ombyggnation görs. Byggnaden kan få brons, silver eller guld i betyg.

Källa

Omgivning

Företag i närheten:

Närområdet kännetecknas av höga ambitioner och här har flertalet starka varumärken och företag etablerat sig, så som Nordic Wellness, Ahlsell, Mekonomen, Bevego, Cramo, Hilti, Möller bil m.fl.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Gott om parkering på fastigheten.

Närservice:

Ica Maxi, Max restaurang, Victoria hotell och konferens samt nära Boländerna med IKEA och andra kända butiker.

Skyltläge:

Byggnaden har ett fantastiskt skyltläge mot Almungevägen och ligger i korsningen mot Lastbilsgatan vilket ger ett unikt skyltläge och utmärkt anvisningsläge.

Vägbeskrivning:

Fastigheten är belägen bara ett stenkast från E4:an i bästa skyltläge i mot Almungevägen och i korsningen till Långtradargatan. Bra anvisnings- och kommunikationsläge.

Kommunikationer

Busshållplats längs Almungevägen
Almungevägen 37