Västra Esplanaden 9 A-B

City , Växjö
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

219 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Modernt kontor i cityläge

Varmt välkomna till denna citylokal om 219 välplanerade kvadratmeter. Här hittar vi ett större konferensrum alternativt öppet kontorslandskap som rymmer flertalet medarbetare. Två mötesrum, praktiskt pentry samt tre toaletter, varav en HWC. Stilrena och moderna materialval. Härligt ljusinsläpp från flertalet fönster i olika väderstreck gör att detta är en lokal där det är lätt att trivas. Härlig terrass i direkt anslutning. Närhet till allt City har att erbjuda i form av restauranger, caféer, butiker och träningsmöjligheter. Parkeringsplatser finns att hyra i fastighetens garage. Varmt välkomna att höra av er för mer information.

Övrig information

Övrigt:

Kontorsbyggnad i upp till fem våningar med underjordiskt garage. Effektiva lokaler som lätt kan anpassas beroende på verksamhet.

Ytor

  • Total yta:

    219 m2

Utförande

Våningsplan:

2

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Centralt belägen kontorslokal med närhet till stadens utbud av butiker, restauranger, caféer och kultur. Eget garage finns lättillgängligt i källaren. Intill byggnaden finns Stadsbibliotek, konserthus samt kommunhus.

Närservice:

I Växjö centrum finns en bra blandning av vardagsrestauranger och charmiga gourmetrestauranger. Här hittar du dessutom massor av kundkontakter, butiker, caféer och kultur.

Kommunikationer

Centralt i Växjö, på gångavstånd från fastigheten, ligger järnvägsstationen och resecentrum. Stationen ingår i Kust till Kustbanan och genom Öresundstågtrafiken finns även goda förbindelser med Skåne och Köpenhamn. I Växjö kan du också åka med lokaltågen Krösatågen som bland annat går till Jönköping. Småland Airport erbjuder direkta förbindelser till Arlanda, Bromma och varierande charterresmål.
Västra Esplanaden 9 A-B

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser, kontor och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum