Trapetsgatan 2

Ängelhom , Ängelholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

111 m²

Hyra

Tillträde

Hösten 2023

Beskrivning

  • Butik
  • Övrigt

Etablera din verksamhet i en nyproducerade butikslokal i Ängelholms nya stadsdel Fridhem.

Trevlig butikslokal under uppbyggnad på Fridhem

Etablera din verksamhet i en nyproducerade butikslokal i Ängelholms nya stadsdel Fridhem. Här får du möjligheten att hitta den perfekta lösningen för din verksamhets behov. 

Vid entrén till Fridhem utvecklar vi kvarteret Brf Solgården som planeras att vara färdigställt hösten 2023. Här, på hörnan utmed Kullavägen och Trapetsvägen ryms en trevlig butikslokal på 111 kvadratmeter med serveringsyta och ett öppet kök. Läget på hörnan med stora skyltfönster från golv till tak ger ett perfekt exponeringsläge för förbipasserande, boende i området eller arbetande i närheten. 

Övrig information

Övrigt:

Ny gatumiljö anläggs av kommunen. Möjlighet till uteservering finns direkt utanför lokalen mot Kullavägen.

Ytor

  • Total yta:

    111 m2

Ytbeskrivning

Lokalen lämpar sig för en pizzeria, sushi- eller salladsbar. Lokalen består av en serveringsyta med ett öppet kök samt personalutrymmen. Det finns ett omklädningsrum, två WC (varav ett med dusch), teknikrum, städ- och diskrum. Lokalen har fettavskiljare för mindre kök och servering. Det finns möjlighet att etablera en uteservering längst Kullavägen, i anslutning till lokalen. Tillstånd för detta administrerar hyresgästen själv.

Ekonomi

Tillträde:

Hösten 2023

Utförande

Planlösning:

Lokalen lämpar sig för en pizzeria, sushi- eller salladsbar.

Teknisk information

Lokalen kan nås via:

Söder om Ängelholms IP, mellan Kullavägen och Helsingborgsvägen växer den nya centrala stadsdelen Fridhem fram. Lokalen är belägen på hörnan utmed Kullavägen och Trapetsgatan.

Omgivning

Omgivning/natur:

Fridhem blir ett område med både bostadsrätter och hyresrätter i flerbostadshus och radhus kombinerat med naturliga gröna rekreationsstråk.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Korttids P-platser för besökare finns utanför, längst gatan. Parkering ingår ej. Hyresgästen har möjlighet att hyra parkeringsplats mot avgift till bostadsrättsföreningen. Utanför fastigheten, lägst med Trapetsgatan planerar kommunen att anlägga ett fåtal korttidsparkeringar för möjlig angöring.

Närservice:

Ängelholms nya centrala stadsdel Fridhem växer fram för fullt. Här planerar kommunen för upp till 800 nya bostäder i 10 kvarter. I stadsdelen planeras även för förskola och vårdboende. Den omgivna, tidigare bebyggelsen runt Fridhem består främst av villor. Väster om stadsdelen finns ett stort antal bostäder i stadsdelarna Epadalen och Södra utmarken. Öster om området, vid Helsingborgsvägen ligger ett större område med volymhandel och ett flertal industrier.

Skyltläge:

Lokalens läge på hörnan utmed Kullavägen och Trapetsvägen med stora skyltfönster från golv till tak ger ett perfekt exponeringsläge för förbipasserande, boende i området eller arbetande i närheten. Ny gatumiljö anläggs av kommunen. Möjlighet till uteservering finns direkt utanför lokalen mot Kullavägen.

Kommunikationer

Kullavägen trafikeras av stadsbuss linje 2 samt regionbuss 225 mot Höganäs. Helsingborgsvägen öster om området trafikeras av regionbussar 506 och 514. Fridhem ligger endast cirka kilometer från järnvägsstation med både Pågatåg, Öresundståg, stadsbuss samt regionbuss.
Trapetsgatan 2

Om Granitor Properties AB

Granitor Properties utvecklar och förvaltar kommersiella lokaler och bostäder. Vi är en lokalt engagerad och ansvarstagande fastighetsutvecklare som vill göra en positiv skillnad genom de bostäder, arbetsplatser och stadsmiljöer vi utvecklar och förvaltar. Verksamheten startades 1997 och har idag 63 medarbetare och omsätter 2,0 miljarder kronor (2022). Projektportföljen omfattar 5 400 bostäder och 215 000 kvm kommersiella byggrätter. Fastighetsbeståndet under förvaltning har ett marknadsvärde på ca 4,5 miljarder kronor. Fokus är inriktat på södra Sverige, Stockholmsområdet och Uppsala. Inom Granitor Properties finns också varumärkena World Trade Center i Malmö, Lund och Helsingborg samt bostadskonceptet Lyckos och självhämtningslager inom Sesam Self Storage. Läs mer på granitor.se/properties.

Granitor Properties AB

Bröderna Pihls gränd 2

252 36 Helsingborg

www.granitor.se

Fler annonser från Granitor Properties AB