Mörsaregatan 23

Helsingborg
PDF Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
PDF
Yta

1 075 - 2 150 m²

Hyra

Tillträde

Snarast

Beskrivning

  • Lager & logistik
  • Övrigt

Lager i nybyggd fastighet för omgående uthyrning!

Byggnaden är uppförd under 2022 och består till större delen av det nya heldigitaliserade förrådskonceptet Sesam Self Storage med ca 500 st förråd. I direkt anslutning finns möjlighet att hyra en större lagerlokal (se rumsbeskrivning) om ca 2 150 kvm, uppdelad i två sektioner/brandceller, alternativt hyra en av de två lagerlokalerna om vardera ca 1.075 kvm. Fri takhöjd under balk om minst ca 9 meter. Det finns möjlighet att anpassa lagerlokalerna efter verksamhetens behov. Fastigheten ligger i bästa skyltläge utmed väg 111 mot Höganäs och i nära anslutning till motorväg E4 och E6. Kommunikation med bussar finns.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Lager & logistik 1 075 2 150

Ekonomi

Tillträde:

Snarast

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Goda parkeringsmöjligheter i direkt anslutning till fastigheten.

Närservice:

I närområdet finns ett flertal restauranger och ett varierat utbud av butiker, big-box aktörer samt stora välrenommerade företag på tillväxt.

Kommunikationer

Den lättillgängliga fastigheten är belägen utmed väg 111 (Höganäs) och nås enkelt från både motorväg E4 och E6. Det föreligger goda pendlingsmöjligheter med buss till centrala Helsingborg och centralstationen för vidare transport med buss, tåg eller båt.
Mörsaregatan 23

Om Granitor Properties AB

Granitor Properties utvecklar och förvaltar kommersiella lokaler och bostäder. Vi är en lokalt engagerad och ansvarstagande fastighetsutvecklare som vill göra en positiv skillnad genom de bostäder, arbetsplatser och stadsmiljöer vi utvecklar och förvaltar. Verksamheten startades 1997 och har idag 63 medarbetare och omsätter 2,0 miljarder kronor (2022). Projektportföljen omfattar 5 400 bostäder och 215 000 kvm kommersiella byggrätter. Fastighetsbeståndet under förvaltning har ett marknadsvärde på ca 4,5 miljarder kronor. Fokus är inriktat på södra Sverige, Stockholmsområdet och Uppsala. Inom Granitor Properties finns också varumärkena World Trade Center i Malmö, Lund och Helsingborg samt bostadskonceptet Lyckos och självhämtningslager inom Sesam Self Storage. Läs mer på granitor.se/properties.

Granitor Properties AB

Bröderna Pihls gränd 2

252 36 Helsingborg

www.granitor.se

Fler annonser från Granitor Properties AB