Kopparbergsgatan 4

Sofielunds industriområde , Malmö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

605 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Lager & logistik
Nu finns chansen att hyra en stor lagerlokal om 605 kvm i fastigheten Kampen 25. Lokalen är belägen på BV. Hjärtligt välkomna att kontakta oss för mer information!

Ytor

  • Total yta:

    605 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Omgivning

Omgivning/natur:

Omgivning - Annelund är ett bostadsområde i stadsdelen Södra Innerstaden, Malmö. Annelund ligger mellan Amiralsgatan och Sofielunds industriområde, öster om Lantmannagatan. Området byggdes på 1950-talet. Det består mest av bostadsrätter men även en dels hyresrätter. Intill vår fastighet Kampen 25 ligger parken Enskifteshagen som är ett grönt område med mycket aktiviteter.

Kopparbergsgatan 4

Om MKB Fastighets AB

MKB är Malmös största fastighetsbolag med ca 23 000 lägenheter och ca 1 150 kommersiella lokaler. Vi ska genom balanserad hyressättning och nyproduktion bidra till en positiv utveckling i Malmö. MKB:s mål är t ex att vara en ledande aktör på Malmös bostadsmarknad med stor tillit hos hyresgäster, ett föredöme för andra fastighetsägare och att tillgodose kundernas behov av trygghet, trivsel och service. Som kund hos MKB får du en hyresvärd som kännetecknas av stabilitet och långsiktighet. Vårt arbete med att skapa nöjda kunder tar aldrig paus.

MKB Fastighets AB

Box 50405, Södra Förstadsgatan 47

202 14 MALMÖ

www.mkbfastighet.se

Fler annonser från MKB Fastighets AB