Almungevägen 108B

Upplands Väsby , Upplands Väsby
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

68 - 349 m²

Hyra

1 500 kr/m²/år

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Nybyggda ljusa kontor med bra ljusinsläpp. Möjligheten finns att hyra ett kontor eller att koppla ihop flera.

Nybyggda kontor med bra ljusinsläpp i naturskön omgivning. Möjligheten finns att hyra ett kontor eller att koppla ihop flera. Minsta uthyrningsbara yta är 68 kvm och största är 349 kvm. Övernattning är tillåtet. Endast juridiskt person.

Planlösning

Kontoret är beläget på byggnadens övre plan med egen entré från baksidan. Utanför entrédörren finns ett trädäck med plats för fikabord. Kontoren har många fönster och vissa med takfönster för ett fint ljusinsläpp. Trinettkök och wc med dusch.

Möjligheten finns att koppla ihop flera av kontoren för en större yta.

Omgivning/Natur

Naturskön omgivning vid Almungevägen ca 400 meter ifrån Torsåkers gård och säteri där det också finns ett trevligt café. Vid Glädjens trafikplats finns lunchrestauranger och diverse blandad service.

Kommunikationer

Med bil tar det ca 10 minuter (5,8 km) ifrån E4:ans avfart 176 Glädjens trafikplats. Till/från Stockholms city  tar det ca 30 minuter med bil. Det finns en busshållplats precis vid infarten av fastigheten med buss 531 och 577 med begränsade tidtabeller. 

Övrigt

Nedre delen av byggnaden har verkstadslokaler om 99 kvm för uthyrning.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 68 349

Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

1500

Utförande

Byggår:

2022

Almungevägen 108B

Om Bjurfors Näringsliv

Vi kan kommersiella fastigheter - Transaktioner, fastighetsvärderingar, ombildningar, brf-lokaler samt lokaluthyrning. Bjurfors Näringsliv har pågående uppdrag över hela Sverige och finns representerade i storstadsregionerna Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi är en stark partner på den kommersiella marknaden, med höga ambitioner och omfattande kontaktnät, vilket är nyckeln till att hitta rätt köpare. Vi har under våra drygt 30 år inom kommersiella transaktioner byggt upp ett omfattande nätverk med bland annat fastighetsinvesterare, fastighetsbolag, byggaktörer, finansiärer, förvaltare, jurister och konsulter. Detta för att du som kund ska kunna vända dig till och få en trygg och lönsam helhetslösning. Vi kommer överens om vad som passar dig bäst i en försäljning, offmarket till vårt gedigna kontaktnät eller publik marknadsföring.

Bjurfors Näringsliv

Arenavägen 39, 16 tr

121 77 Johanneshov

www.bjurforsnaringsliv.se

Fler annonser från Bjurfors Näringsliv