Storgatan 51

Centrum , UMEÅ
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

230 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Upptäck din perfekta kontorslokal med fantastiskt centralt läge!

Letar du efter en lokal som inte bara erbjuder utrymme utan också en känsla av gemenskap och välbefinnande? Då har du hittat rätt. Vår kontorslokal på Storgatan är mer än bara ett utrymme - den är en plats där idéer flödar fritt, samarbete blomstrar och kreativitet frodas. Med generöst ljusinsläpp och flexibla möjligheter anpassas den efter dina behov. Här skapar vi inte bara en arbetsmiljö utan ett sammanhang där välmående och produktivitet går hand i hand. Kontakta oss för visning redan idag!

Övrig information

Övrigt:

Byggår 1962. Fastigheten har en byggnad. Byggnaden inrymmer 2 lägenheter, galleria med butiks- och kontorslokaler samt restauranger.

Ytor

  • Total yta:

    230 m2

Omgivning

Omgivning/natur:

Runt hörnet tar du steget ut på den livliga gågatan som erbjuder flera av stadens mest välbesökta destinationer; handelsplatserna Utopia och MVG-gallerian, Rådhustorget, Vänortsparken etc. Med ett rikt utbud av moderna arbetsplatser, butiker, restauranger, caféer, nöjen och upplevelser är stadspulsen påtaglig under dygnets alla timmar. En av platsens många fördelar är närheten till vackra rekreationsområden och avkopplande promenadstråk längs Umeälven.

Närservice:

I Umeå finns ett brett serviceutbud och du har nära till allt. Här finns allt från kultur, restauranger, caféer, butiker samt välsorterade livsmedelsbutiker till sjukhus och vårdinrättningar. Med enkelhet når man även Söderslätts handelsområde där ni finner Avion och Ikea som utgör Umeås södra entré och nyaste handelsplats. Det finns också ett av landets största universitet, gymnasium och grund- och förskola samt anläggningar för sport, aktiviteter och lek.

Kommunikationer

I Umeå är det nära till allt med fina gång- och cykelvägar. Bussar trafikerar hela staden och det är nära till övriga Sverige med både tåg, flyg och E4:an. Umeå Airport är norra Sveriges största flygplats och ligger endast 20 minuters färd med flygbussen från stadskärnan.
Storgatan 51

Om Diös Fastigheter AB

Diös är fastighetsbolaget som satsar fullt ut på norra Sverige. Med en unik position i 10 tillväxtstäder skapar bolaget hållbar tillväxt genom kommersiell fastighetsutveckling. Erbjudandet handlar om kommersiella lokaler, i första hand kontor, i rätt läge för rätt hyresgäst, i rätt fastighet, kvarter och stadsdel. Med stadsutveckling som strategi strävar Diös efter att skapa Sveriges mest inspirerande städer.

Diös Fastigheter AB

Storgatan 38B

903 26 UMEÅ

www.dios.se

Fler annonser från Diös Fastigheter AB