Vasagatan 7

Norrmalm , Stockholm
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

3 - 200 m²

Hyra

26 400 kr/m²/år

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Kontor
  • Kontorshotell & coworking

7A erbjuder flexibla kontorslösningar med fullservice och konferensmöjligheter i Stockholms mest attraktiva affärsområden mitt i city

7A Centralen erbjuder flexibla kontorslösningar i en miljöcertifierad fastighet – vägg i vägg med Stockholm centralstation och Arlanda Express, mitt på Vasagatan. Utforma din nya arbetsplats i våra ljusa och moderna miljöer med panoramavy över Stockholms folkvimmel. Välkommen till Stockholms mest tillgängliga arbetsplats.

Hos oss får ditt företag förutsättningar att växa – oavsett var i utvecklingen ni befinner er. Slå dig ner i våra personligt inredda lounger, hyr en egen arbetsplats eller hitta ditt nya kontor från några enstaka till tusentals kvadratmeter. Som hyresgäst hos oss har du tillgång till samtliga av våra anläggningar i city och vår flexibilitet gör det alltid möjligt att byta till större lokaler eller växla ner vid behov. Hyr endast den yta som matchar era behov.

Privat kontor
Vi erbjuder fullt möblerade kontorsrum i alla storlekar med tillgång till fullservice, bokningsbara mötesrum och alla våra lounger.
Pris vid förfrågan.

Business Lounge
Ett flexibelt medlemskap som ger dig tillgång till fyra lounger med mötesmöjligheter i centrala Stockholm. Välj det läge som passar dig bäst för dagen eller där du är närmast dina kunder.
5900 kr/månad.

Virtual Office
För dig med behov av Stockholms bästa företagsadresser med mötesmöjligheter– men inte ett fysiskt kontor.
2500 kr/månad.

Med personlig service och kontor i alla tänkbara storlekar skapar vi miljöer där ditt företag kan känna sig som hemma. Välkommen till 7A!

Övrig information

Övrigt:

Vi ses gärna och visar dig lokalerna på plats, men har du inte möjlighet att komma till oss tar vi gärna med dig och dina kollegor på en digital visning av hela anläggningen. Kontakta oss så berättar vi mer!

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 3 200

Bekvämligheter

Cykelrum
Dusch
Garage (varm)
Kök/pentry
Konferens
Mötesrum
Omklädningsrum
Parkering
Reception
Serverrum
Telefonbås
Terrass
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Tillträde:

Omgående

Utgångshyra kr/m2/år:

26400

I hyran ingår:

Värme, skatt, el

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Privat P-plats finns att hyra i huset med direkt access upp till kontorsvåningen. På gångavstånd från kontoret finns också en besöksparkering belägen på Mäster Samuelsgatan.

Närservice:

Vasagatan är ett restaurangtätt område som erbjuder allt från ett stort utbud av lunchrestauranger inne på Centralstationen till trendiga caféer och snabbmatsrestauranger. I närområdet finns också ett stort serviceutbud med trevliga shoppingstråk kring Drottninggatan samt Åhléns City. Promenerar du längst med Vasagatan bort mot Norra Bantorget möts du av en grön oas mitt i city där du kan varva ner en stund mitt på dagen bortom Vasagatans vibrerande storstadspuls.

Kommunikationer

Ditt nya kontor ligger endast några meter från Stockholms Centralstation där du enkelt tar dig vidare med pendeltåg, tunnelbana eller regionaltåg. Med Arlanda Express, som avgår alldeles runt hörnet från 7A Centralen, når du Arlanda på endast 20 minuter. Från Cityterminalen avgår även direktbussar till både Bromma flygplats och Stockholm Skavsta. Föredrar du att cykla eller gå till jobbet finns ett låsbart cykelrum i huset och för bättre framkomlighet träder nya cykelbanor och bredare trottoarer fram i området kring Vasagatan.
Vasagatan 7

Om 7A Sevena AB

7A erbjuder flexibla kontorslösningar med fullservice och konferensmöjligheter i Stockholms mest attraktiva affärsområden mitt i city. Hos oss får ditt företag förutsättningar att växa – oavsett var i utvecklingen ni befinner er. Med personlig service och kontor i alla tänkbara storlekar skapar vi miljöer där ditt företag kan känna sig som hemma. Slå dig ner i våra personligt inredda lounger, hyr en egen arbetsplats eller hitta ditt nya kontor från några enstaka till tusentals kvadratmeter. Som hyresgäst hos oss får du tillgång till alla våra fyra anläggningar med lounger och bokningsbara mötesrum i Stockholm city. Vår flexibilitet gör det dessutom alltid möjligt att byta till större lokaler eller skala ner kontorsytan om behoven förändras. Vi hjälper dig att hitta din plats.

7A Sevena AB

Strandvägen 7

114 56 Stockholm

7a.se

Fler annonser från 7A Sevena AB