Norrtullsgatan 6

Vasastan , Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

10 - 200 m²

Hyra

21 600 kr/m²/år

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Kontor
  • Kontorshotell & coworking

7A erbjuder flexibla kontorslösningar med fullservice och konferensmöjligheter i Stockholms mest attraktiva affärsområden mitt i city

Stockholms nya knutpunkt på bästa läget i Vasastan är ett utmärkt val för ditt nya kontor. Här, ett stenkast från Odenplans vibrerande storstadspuls, hittar du modernt inredda kontorsrum med härligt ljusinsläpp som passar både små och stora företag. Hos oss får ditt företag förutsättningar att växa – oavsett var i utvecklingen ni befinner er. Slå dig ner i våra personligt inredda lounger, hyr en egen arbetsplats eller hitta ditt nya kontor från några enstaka till tusentals kvadratmeter.

Som hyresgäst hos oss har du tillgång till samtliga av våra anläggningar i city och vår flexibilitet gör det alltid möjligt att byta till större lokaler eller växla ner vid behov. Hyr endast den yta som matchar era nuvarande behov.

Vi hjälper dig att hitta din plats.

Privat kontor
Vi erbjuder fullt möblerade kontorsrum i alla storlekar med tillgång till fullservice, bokningsbara mötesrum och alla våra lounger. Hos oss är även din hund välkommen.

Business Lounge
Ett flexibelt medlemskap som ger dig tillgång till fyra lounger med mötesmöjligheter i centrala Stockholm. Välj det läge som passar dig bäst för dagen eller där du är närmast dina kunder. 5900 kr/månad.

Virtual Office
För dig med behov av Stockholms bästa företagsadresser med mötesmöjligheter– men inte ett fysiskt kontor.
2500 kr/månad.

Med personlig service och kontor i alla tänkbara storlekar skapar vi miljöer där ditt företag kan känna sig som hemma. Välkommen till 7A Odenplan.

Övrig information

Övrigt:

Vi ses gärna och visar dig lokalerna på plats, men har du inte möjlighet att komma till oss tar vi gärna med dig och dina kollegor på en digital visning av hela anläggningen. Kontakta oss så berättar vi mer!

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 10 200

Bekvämligheter

Besöksparkering
Biltvätt
Cykelrum
Dusch
Garage (varm)
Kök/pentry
Konferens
Kundparkering
Mötesrum
Omklädningsrum
Parkering
Reception
Serverrum
Telefonbås
Terrass
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Tillträde:

Omgående

Utgångshyra kr/m2/år:

21600

I hyran ingår:

Värme, skatt, el

Teknisk information

Hiss:

Ja

Miljöcertifiering:

LEED

LEED är den certifiering som finns i flest antal länder. För att vara attraktiv på en internationell marknad är en LEED-certifiering önskvärd. Systemet går att använda för både befintliga och nya byggprojekt och kan täcka in hela stadsdelar. LEED bedömer en rad miljöaspekter som närmiljö, vattenanvändning, energianvändning, material och inomhusklimat. Det byggprojekt som uppnått en certifiering åtar sig att återrapportera verklig data från vatten- och energianvändning under fem års tid.

Källa

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Besöksparkering och möjlighet till privat p-plats finns i huset med direkt access upp till kontorsvåningen.

Närservice:

Några steg från 7A Odenplan ligger lummiga Observatorielunden som är en avkopplande plats bortom stadspulsen för nedvarvning med en fantastisk utsikt. En kort promenad bort hittar du även Vasaparken med sina närliggande caféer och restauranger. Vasastan är ett restaurangtätt område som bjuder på allt från klassiska husmanskrogar som Tranan och Tennstopet till trendiga caféer. I närområdet finns även ett stort serviceutbud med shopping och ett flertal vintagebutiker samt Mall of Scandinavia som ligger endast 10 minuter bort med pendeltåget.

Kommunikationer

Ditt nya kontor ligger på bästa läget i Vasastan endast några få meter från tunnelbana, pendeltåg och flertalet stadsbussar som avgår från Odenplan. För dig som föredrar att cykla till jobbet finns här även ett låsbart cykelrum.
Norrtullsgatan 6

Om 7A Sevena AB

7A erbjuder flexibla kontorslösningar med fullservice och konferensmöjligheter i Stockholms mest attraktiva affärsområden mitt i city. Hos oss får ditt företag förutsättningar att växa – oavsett var i utvecklingen ni befinner er. Med personlig service och kontor i alla tänkbara storlekar skapar vi miljöer där ditt företag kan känna sig som hemma. Slå dig ner i våra personligt inredda lounger, hyr en egen arbetsplats eller hitta ditt nya kontor från några enstaka till tusentals kvadratmeter. Som hyresgäst hos oss får du tillgång till alla våra fyra anläggningar med lounger och bokningsbara mötesrum i Stockholm city. Vår flexibilitet gör det dessutom alltid möjligt att byta till större lokaler eller skala ner kontorsytan om behoven förändras. Vi hjälper dig att hitta din plats.

7A Sevena AB

Strandvägen 7

114 56 Stockholm

7a.se

Fler annonser från 7A Sevena AB