Klippgatan 11

Södermalm , STOCKHOLM
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

218 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Flexibel kontorslokal i lugnt läge.

Under 2020 gjordes en totalrenovering, inklusive stambyte, av fastigheten. Förutom nytt avlopp, värme och ventilation till hela fastigheten har även fasaden rustats upp och fått ny färg. Kontorslokal med storrumslösning som går att öppna upp till en mer öppen lösning. Fönster mot fastighetens innergård.

Ytor

  • Total yta:

    218 m2

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

NÄRSERVICE: På Folkungagatan någon minut bort finns det gott om restauranger, butiker och caféer. Här finns även Ica Supermarket och Systembolaget. Någon minut åt andra hållet ligger Vitabergsparken, perfekt för en lugn lunchpromenad.

Kommunikationer

Till tunnelbanan på Medborgarplatsen tar det cirka tio minuter att promenera. Buss nr 2 har hållplats endast någon minut bort.
Klippgatan 11

Om Olov Lindgren AB

Olov Lindgren AB är ett familjeägt fastighetsbolag, som grundades 1938 och äger i dag 115 fastigheter i Stockholm, bestående av både bostäder och kommersiella lokaler. Som långsiktig fastighetsägare tar vi ett socialt, ekonomiskt och miljömässigt ansvar. Vi vill bidra till en klimatsmart stad. Vår vision är hållbara miljöer där människor känner tillit till varandra. Olov Lindgrens fyra kärnvärden är engagemang, omtanke, långsiktighet och utveckling. Kombinationen av en lång byggmästartradition med kvalitet i fokus, samt en förvaltningsfilosofi baserad på omtanke och trygghet har lett till att vi har mycket nöjda hyresgäster och engagerade medarbetare. Välkommen!

Olov Lindgren AB

Box 45079

104 30 STOCKHOLM

www.olovlindgren.se

Fler annonser från Olov Lindgren AB