Strandvägen 1

Stockholm
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

10 - 300 m²

Hyra

Tillträde

Enligt ök

Beskrivning

  • Kontorshotell & coworking

Strandvägen 1

Nytt Coworking på Strandvägen 1 I hjärtat av Östermalm på Strandvägen 1 finner ni Convendum. Ett modernt Coworking-space med flexibla kontors- och konferenslösningar i en personlig miljö där kunskaper och erfarenheter dagligen möts. I direkt anslutning finner ni Stureplan med all dess service. Convendum är en mötes- och kommunikationsplattform där företag kan växa och utvecklas genom samverkan och kunskapsbyte. Fokus här är att få medlemmarna att lyckas med sin kärnverksamhet, genom en hög service i effektiva miljöer. Som medlem på Convendum har du tillgång till concierge, café, restaurang, gym, trådbunden och trådlös uppkoppling samt frukostar alla dagar.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Övrigt 10 300

Ekonomi

Tillträde:

Enligt ök

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Strandvägen 1

Byggår:

1905

Renoveringsår:

2013

Våningsplan:

4 av 7

Omgivning

Närservice:

Mitt i Central Business District med stort antal restauranger och butiker. Goda kommunikationsmöjligheter och parkering finns i kvarteret.

Strandvägen 1

Om New Property AB

New Property är en ledande fastighetsrådgivare med ett heltäckande erbjudande från uthyrning till transaktion. Vi är den största uthyraren i Stockholm och möjliggör fastighetstransaktioner över hela Sverige. Vi har ett nytt sätt att se på fastighetsrådgivning som bygger på de förtroendefulla relationerna vi skapar, bekräftat i det stora antalet återkommande kunder. För oss står alltid kunden i centrum. Vi är länken mellan fastighetsägare och hyresgäster - säljare och köpare. Vi är experter på uthyrning, fastighets- och investeringsrådgivning. Vårt dedikerade team har gedigen erfarenhet, marknadsinsikt och engagemang av att skapa bestående värden för våra kunder. New Property grundades 2005, och har vuxit genom organisk tillväxt till att idag vara ett partnerägt bolag med ett team av 30 erfarna fastighetsrådgivare.

New Property AB

Nybrogatan 39

114 39 Stockholm

www.newproperty.se

Fler annonser från New Property AB