Västertorpsvägen 135

Hägersten , Hägersten
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 - 20 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor
  • Kontorshotell & coworking

Intresserad av kontorshotell i Mälarhöjden? Välkommen på visning!

Perfekt för er som funderar på att flytta från hemmakontoret till ett kontor i en professionell och modern miljö med all tänkbar service. Fastigheten är tidigare känd som ”Comviq-huset”, men har nu genomgått en totalrenovering och standardhöjning, och heter nu Sthlm Sydväst.

ENKELT - PERSONLIGT - FLEXIBELT!
Välkommen till din nya arbetsplats!

ALLT INGÅR
Kaffe, städning, internet, printer, förbrukningsmaterial, el, värme med mera - allt ingår i ditt hyresavtal. Du behöver inte själv skriva olika leverantörs- och serviceavtal och du slipper ringa och vänta på service när något inte fungerar som det ska.

FLEXIBILITET OCH FRIHET
Du har alltid möjligheten att växla upp eller ner i antal rum eller arbetsplatser beroende på konjunktur och antal anställda. Hos oss tecknar du inget flerårigt hyreskontrakt med automatisk förlängning om du inte säger upp i tid. Välj den avtalstid som passar dig och ditt företag.

PERSONLIG SERVICE
Vår Kontorsvärd bemannar kontoret och ser till att du får den hjälp du behöver i vardagen. Kontorsvärden tar emot dig som hyresgäst och dina besökare personligt och professionellt.

NÄTVERKANDE OCH FRUKOST
Som hyresgäst hos Quick Office träffar du många andra företagare och du ges möjlighet till nya samarbeten och affärskontakter. För att främja nätverkandet dukar Quick Office veckovis upp en välsmakande frukostbuffé.

I Kontorspaketet ingår alltid:

  • Reception med kund- och paket/posthantering
  • Företagsadress samt företagsskylt vid entrén och rummet
  • Internet
  • Konferensrum/mötesrum
  • El, värme, fastighetsskatt
  • Kontorsmöbler
  • Kaffe / te
  • Utskrifter / kopiering / scanning
  • Städning
  • Tillgång till telefonrum

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 1 20

Ekonomi

I hyran ingår:

Värme, el

Utförande

Renoveringsår:

2017

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Det finns gott om gratis parkeringsplatser men vill du hellre ställa din bil i garage finns platser att hyra.

Kommunikationer

Bra kommunikationer via tunnelbanans röda linjer 13 och 14. Cirka 8 min promenad till Västertorps station, 10 minuter till Mälarhöjden och till Fruängen ca 15 min. Buss 163 som går mellan Bredäng och Kärrtorp med hållplats utanför fastigheten.
Västertorpsvägen 135

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare. Vi företräder såväl fastighetsbranschens mest progressiva kunder, som medvetna bostadssäljare. Koncernens hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom allt från transaktion till fastighets- bostadsrätts- och hyresförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige, Island, Danmark och Finland med globalt huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner