Båthusgatan 9

Norra Hamnen , Helsingborg
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

5 - 250 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor
  • Kontorshotell & coworking

Detta toppmoderna kontorshotell finner du på bästa plats i Norra Hamnen, Helsingborg.

Med detta all-inclusive kontor kan du fokusera på det du kom för - att arbeta. Du kan välja mellan att sitta i ett öppet landskap eller att ha ett eget stängt kontor, det finns en lösning för alla.

Eftersom all inredning och service ingår och du bara betalar för de arbetsplatser och mötesrum du och dina kollegor verkligen använder, blir det med största sannolikhet billigare att sitta på Huvudkontoret än i era nuvarande lokaler.

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Övrigt 5 250

Bekvämligheter

Balkong
Dusch
Kök/pentry
Konferens
Mötesrum
Parkering
Reception
Terrass
WC

Utförande

Planlösning:

Välj mellan att arbeta i öppet landskap eller i ett eget kontor.

Teknisk information

Lokalen kan nås via:

Kontorshotellet når du enkelt med bil, buss eller till fots. Med en 15 minuters promenad längst hamnen finner du Helsingborg C där pendeltåg går regelbundet.

Omgivning

Omgivning/natur:

Kontoret har en underbar utsikt över havet och hamnen. Ett stenkast bort finner du även grönområdet Gröningen och stranden Friabad.

Företag i närheten:

Du finner flera restauranger, caféer och affärer i närheten av kontoret.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Betalparkering precis utanför kontoret.

Båthusgatan 9

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare. Vi företräder såväl fastighetsbranschens mest progressiva kunder, som medvetna bostadssäljare. Koncernens hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom allt från transaktion till fastighets- bostadsrätts- och hyresförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige, Island, Danmark och Finland med globalt huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner