Badhusgatan 4

Centrum , Helsingborg
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

245 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Vacker kontorslokal i centrala Helsingborg! Se 360-visning!

Välkomna till Badhusgatan 4 och denna härliga kontorslokal med högt i tak och vackra detaljer. Med hissen välkomnas du av kontoret så fort dörrarna öppnas. 

Kontoret har en blandning av större rum för kontorslandskap, tillsammans med enskilda kontorsrum, mötesrum och konferensrum. Det finns en stor öppen yta som idag används för loungeyta men som också kan användas för öppet kontorslandskap. Idag är kontoret smakfullt inrett och möblerna kan övertas enligt seperat överenskommelse. 

Att etablera sin verksamhet i denna fastighet innebär att du har hela Helsingborgs centrum inom gångavstånd. Här finns shoppinggatan Kullagatan, fler olika restauranger och cafeér samt Helsingborgs Central i direkt närhet. 

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor

  • Total yta:

    245 m2

Bekvämligheter

Balkong
Besöksparkering
Kök/pentry
Konferens
Kundparkering
Mötesrum
Parkering
Skyltläge
WC

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Omgivning

Företag i närheten:

Helsingborgs City, Svensk Fastighetsförmedling, COWI, Helsingborgs Dagblad, Lindahl med flera.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Bra parkeringsmöjligheter för kunder och besökare i området. Finns möjlighet att hyra parkering för anställda på innergården.

Närservice:

I direkt närhet finns ett stort utbud av restauranger, butiker och affärer.

Kommunikationer

Goda kommunikationer med kollektivt. Du når Helsingborgs central en kort promenad bort.
Badhusgatan 4

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare. Vi företräder såväl fastighetsbranschens mest progressiva kunder, som medvetna bostadssäljare. Koncernens hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom allt från transaktion till fastighets- bostadsrätts- och hyresförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige, Island, Danmark och Finland med globalt huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner