Hyllie allé 40

Hyllie Malmö , Malmö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

823 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

I hjärtat av Hyllie finner du The Corner - ett nytt hett kontorshus!

Den 1 Januari 2023 slås dörrarna upp till det nya kontorshuset på Hyllie Allé 40.The Corner är ett modernt, sobert elegant och urbant kontorshus mitt i Hylliesmeten. De ynka 150 meterna till Citytunneln gör pendlingen bekväm och det centrala läget kommer med goda grannar.
Tvärs över gatan möter du Öresundsregionens högsta kontorshus, The Point som är integrerat med Quality Hotel View. Här finns restaurang, bar och baristagodkänt finkaffe!
Emporia erbjuder allt man kan önska i form av shopping och inspiration. Här görs enkelt ärenden under lunchen. Och efter jobbet kan middagen snabbt plockas med från den välsorterade ICA-butiken, känd för sin fina delikatess och som gärna levererar allt ert nya kontor kan tänkas behöva.

Vi gör arbetsplats för era unika önskemål
The Corner har en modern urban gestaltning och innefattar totalt ca 7000 kvm fördelat på 7 våningsplan. Varje våningsplan är ca 1200 kvm och det går att bygga interntrappa mellan våningsplanen om så önskas. I källaren finns 46 parkeringsplatser samt möjligheter för cykelparkering och omklädnad/dusch.

Tillsammans med er skräddarsyr vi planlösningen efter vad som passar ert team bäst. Och följer er i varje steg på vägen mot en inspirerande miljö som rymmer lika mycket bränsle för kreativitet, som trivsamt lugn och arbetsro. Vill ni ha många mötesrum, cellkontor – eller trivs ni bäst i öppna kontorslandskap? Det bestämmer ni.




Text in English-----------------------------------------------------------
The 1th of January 2023 doors will open to a new office in Hyllie. A total of 7 000 square meters, divided on 7 levels.

Togheter we can provide a customised office, based on your needs and preferences.
Please contact us for more information.

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor

  • Total yta:

    823 m2

Bekvämligheter

Cykelrum
Dusch
Garage (varm)
Kök/pentry
Konferens
Mötesrum
Omklädningsrum
Parkering
WC

Utförande

Planlösning:

Flexibel.

Omgivning

Företag i närheten:

PEAB, Ikano Bank, Quality Hotel View, Länsförsäkringar, Holy greens i närheten. I Emporia befinner det sig över 200 butiker.

Parkeringsmöjligheter/garage:

I källaren finns 46 parkeringsplatser, samt möjligheter för cykelparkering.

Närservice:

I närområdet finner du all tänkbar service. Köpcentrumet Emporia, som ligger ett stenkast ifrån, är ett av Skandinaviens ledande köpcentrum. Malmö Arena erbjuder olika sorters evenemang, inom sport och underhållning. Quality Hotel ligger mittemot och erbjuder olika mötes- och konferensmöjligheter för ditt företag.

Kommunikationer

Hyllie Station. Med tåget tar du dig enkelt och smidigt till både Malmö C och Kastrup/Köpenhamn.
Hyllie allé 40

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare. Vi företräder såväl fastighetsbranschens mest progressiva kunder, som medvetna bostadssäljare. Koncernens hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom allt från transaktion till fastighets- bostadsrätts- och hyresförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige, Island, Danmark och Finland med globalt huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner