Hyllie stationstorg 2

Hyllie , Malmö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

100 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor
  • Kontorshotell & coworking

Kontor på 100 kvm i Malmö Arenas kontorshotell där allt ingår!

Fräscht kontorsrum på 100 kvm i Malmö Arena kontorshotell med utsikt över Hyllie Stationstorg. I hyran ingår möbler om så önskas, internet, skrivare, städning, kaffe och fyra konferensrum i olika storlekar. Allt för att det ska vara så enkelt som möjligt för dig som hyresgäst. Pentry, toaletter och konferensrum delas med resten av hyresgästerna i huset. 

Utanför dörren ligger Hyllie Stationstorg där tågen går var femte minut till både Kastrup, Köpenhamn och Malmö, perfekt för pendlaren! Skulle du ändå komma med bil finns det möjlighet att hyra till parkeringsplats i Malmö Arenas parkeringsgarage. 

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor

  • Total yta:

    100 m2

Bekvämligheter

Elbilsplatser
Fiberanslutning
Kök/pentry
Konferens
Mötesrum
Parkering
Serverrum
Skyltläge
WC

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

I hyran ingår:

Värme, skatt, el

Omgivning

Företag i närheten:

Malmömässan, NCC, Malmö Arena, Emporia köpcentrum.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Garage finns i huset.

Närservice:

Granne med lokalen ligger ett av Sverige största köpcentrum - Emporia. Här finns ett brett utbud av både restauranger, caféer, gym, shopping, frisör etc.

Skyltläge:

Mycket bra!

Kommunikationer

Mitt på Hyllie stationstorg där bussar och tåg går var 5:e minut.
Hyllie stationstorg 2

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare. Vi företräder såväl fastighetsbranschens mest progressiva kunder, som medvetna bostadssäljare. Koncernens hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom allt från transaktion till fastighets- bostadsrätts- och hyresförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige, Island, Danmark och Finland med globalt huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner