Finspångsgatan 55

Lunda , Spånga
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

2 785 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Övrigt

Unik möjlighet att föhyra egen fastighet i Lunda Industriområde

Möjlighet att förhyra egen fastighet i Lunda Industriområde om totalt 2785 kvm. Fastigheten är fördelad på lager ca 2 135 kvm samt kontor ca 650 kvm. Det finns lastkaj och markport för inlastning och gott om egna parkeringsplatser inom fastigheten. Generöst med dagsljus och takhöjd mellan 3.5 - 7.2 meter.

Ytor

  • Total yta:

    2785 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Finspång 4

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten är belägen i Lunda industriområde där en mångfald av handel, proffsbutiker och kontorsverksamheter är etablerade. I närheten finns även ett flertal grönområden för rekration.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Inhägnad parkeringsplats går att hyra för 500kr/plats/månad.

Närservice:

Ett flertal lunchrestauranger och hotell finns i området. Övrig närservice finns i Spånga centrum med ett flertal butiker, restauranger och caféer.

Kommunikationer

Stategiskt belägen fastighet i Lunda industriområde med närhet till E18 och E4. Lunda ligger i nordvästra Stockholm och det tar ca 15 minuter med bil till Stockholm City. Goda busskommunikationer finns inom området med bla. en hållplats precis utanför fastigheten samt gångavstånd till Spånga station där pendeltåg och bussar finns. Hjulsta är den närmaste tunnelbanestationen och ligger ca 20 minuters resväg från T-centralen.
Finspångsgatan 55

Om AB Sagax

AB Sagax är ett fastighetsbolag med affärsidé att investera i kommersiella fastigheter främst inom segmentet lager och lätt industri. Sagax fastighetsinnehav per 31 December 2021 uppgick till 3 759 000 kvadratmeter fördelat på 673 fastigheter. Sagax äger fastigheter i Sverige, Finland, Frankrike, Nederländerna, Spanien, Tyskland och Danmark. AB Sagax (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm, Large Cap.

AB Sagax

Engelbrektsplan 1

114 34 Stockholm

www.sagax.se

Fler annonser från AB Sagax