Haukadalsgatan 8

Kista , Kista
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 010 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Övrigt

Flexibel kontorslokal som kan användas som kombination kontor, lab, lager

Flexibel kontorslokal på dryft 1 000 kvm. Del av lokalen har använts som lab/lager med en bra takhöjd om ca 5,5 meter. Stor lasthiss som går direkt upp till lokalen samt egen loftgång.

Ytor

  • Total yta:

    1010 m2

Bekvämligheter

Terrass

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Miklaholt 3

Byggår:

1981

Renoveringsår:

2012

Dokument

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

God tillgång samt även ladd-platser

Närservice:

All typ av service återfinns nära fastigheten i Kista Centrum. Där finns ett stort utbud av caféer, restauranger och butiker.

Kommunikationer

Fastigheten är belägen nära E4, avfart 171. Restid från centrala Stockholm är ca 15 minuter med bil. God tillgång till parkeringsplatser. Närmaste tunnelbanestation är Kista som nås genom en promenad på ca 10 min. Pendeltåg via Helenelund som ligger i närheten och nås genom en promenad på ca 10 min. Flertalet busslinjer finns att tillgå i närområdet.
Haukadalsgatan 8

Om AB Sagax

AB Sagax är ett fastighetsbolag med affärsidé att investera i kommersiella fastigheter främst inom segmentet lager och lätt industri. Sagax fastighetsinnehav per 31 December 2021 uppgick till 3 759 000 kvadratmeter fördelat på 673 fastigheter. Sagax äger fastigheter i Sverige, Finland, Frankrike, Nederländerna, Spanien, Tyskland och Danmark. AB Sagax (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm, Large Cap.

AB Sagax

Engelbrektsplan 1

114 34 Stockholm

www.sagax.se

Fler annonser från AB Sagax