Turebergs Allé 36

SOLLENTUNA
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

81 m²

Hyra

Tillträde

Tillträde enl. överenskommelse

Beskrivning

  • Butik

Ny butiksyta i växande bostadsområde.

Butikslokal i trivsamma Turebergs Allé. Lokalen har mycket bra exponeringsytor ut mot huvudgatan, inflyttningsklar enligt överenskommelse. Till denna yta söker vi dig med en etablerad butiksverksamhet som kan bidra till en bra atmosfär av liv och rörelse i kvarteret, exempelvis hantverk, café, service, samlings- eller utställningsverksamhet. Välkommen att kontakta oss för mer information!

Ytor

  • Total yta:

    81 m2

Ekonomi

Tillträde:

Tillträde enl. överenskommelse

Dokument

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Turebergs Allé är en ny och modern stadsdel som växer fram i centrala Sollentuna. Det gamla industriområdet mellan Häggvik och Tureberg görs om till ett attraktivt bostadsområde, där blandningen av restauranger, butiker och bostäder tillsammans med den grönskande allén bidrar till folkliv och en levande miljö.

Närservice:

Sollentuna centrum ligger på promenadavstånd och erbjuder ett fullt tjänsteutbud med affärer, apotek och restauranger. Även vackra Edsviken och grönområden finns runt hörnet.

Kommunikationer

Fastigheten ligger på bekvämt promenadavstånd från pendeltåget. Det tar inte mer än 5 minuter att gå till pendeltågsstationen som tar dig till Centralen på cirka en kvart.
Turebergs Allé 36

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fastighets AB Balder

balder.se

Fler annonser från Fastighets AB Balder