Djupdalsvägen 32

Sollentuna
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

638 m²

Hyra

Tillträde

Tillträde enl. överenskommelse

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Kontor

Kontorslokal med stor lageryta och egen lastkaj!

Välkommen till denna lokal med både kontorsdel och lageryta. Kontorsdelen består av kontor samt ett större konferensrum. Här finns även ett välutrustat pentry med plats för matplats samt två stycken wc. Den andra delen av lokalen består av lageryta uppdelad i olika sektioner. I den centrala delen av lokalen finns det två stycken lagerportar med egen lastkaj som nås från baksidan av fastigheten. Till denna lokal finns även möjlighet att hyra ytterligare kontorsyta. Varmt välkommen att kontakta oss för visning!

Ytor

  • Total yta:

    638 m2

Ekonomi

Tillträde:

Tillträde enl. överenskommelse

Dokument

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Denna fastighet ligger belägen mittemellan Norrviken och Edsviken med goda förbindelser till Stockholm City och Arlanda Flygplats via E4:an, påfart alldeles i närheten. En kort promenad bort ligger Sollentuna Centrum med all den service centrumet erbjuder.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkeringsmöjlighet finns i fastighetens garage.

Närservice:

All tänkbar service finns i närområdet.

Kommunikationer

Gångavstånd till kollektivtrafik, både pendeltåg och busslinjer. I nära anknytning ligger E4:an med ca 15 minuters bilresa till Stockholm City och ca 20 minuter Arlanda.
Djupdalsvägen 32

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fastighets AB Balder

balder.se

Fler annonser från Fastighets AB Balder