Ymers gata 39

Hyllievång , Malmö
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

70 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor

Mindre kontorslokal på Hyllie

På bästa läget i Hyllie kan vi nu erbjuda denna butikslokal. Här bli du granne med många etablerade företag inom olika verksamheter.

Ytor

  • Total yta:

    70 m2

Ekonomi

Tillträde:

Omgående. Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Hemvistet 1

Byggår:

2019

Omgivning

Omgivning/natur:

Vår fastighet ligger i navet i Hyllie. Här har du närhet till shopping på Emporia, Malmö Arena och kommunikation vidare till Malmö, Köpenhamn eller andra omkringliggande kommuner. I Hyllie bor 12 000 personer och 15 000 personer arbetar här.

Kommunikationer

Hyllie har en väl utbyggd kollektivtrafik. Här går både stads- och regionbussar samt Öresundståg och Pågatåg. Till Hyllie tar du dig även enkelt hit på cykel på de utbyggda cykelvägarna.
Ymers gata 39

Om MKB Fastighets AB

MKB är Malmös största fastighetsbolag med ca 23 000 lägenheter och ca 1 150 kommersiella lokaler. Vi ska genom balanserad hyressättning och nyproduktion bidra till en positiv utveckling i Malmö. MKB:s mål är t ex att vara en ledande aktör på Malmös bostadsmarknad med stor tillit hos hyresgäster, ett föredöme för andra fastighetsägare och att tillgodose kundernas behov av trygghet, trivsel och service. Som kund hos MKB får du en hyresvärd som kännetecknas av stabilitet och långsiktighet. Vårt arbete med att skapa nöjda kunder tar aldrig paus.

MKB Fastighets AB

Box 50405, Södra Förstadsgatan 47

202 14 MALMÖ

www.mkbfastighet.se

Fler annonser från MKB Fastighets AB