Köpenhamnsvägen 6

Kronborg , Malmö
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

187 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Butik
  • Lager & logistik

Butikslokal med fantastisk exponering!

Hyra: Från 21000 kr/mån ink drift. OBS! Exkl moms och ev hyresgästanpassningar. På bästa exponeringsläget i korsningen Köpenhamnsvägen/Mariedalsvägen ligger denna nyrenoverade butikslokal. Lokalen består av två plan; 85 kvm i entréplan med stora skyltfönster och 102 kvm i källare där det finns gott om utrymme för lager, pentry och wc. Här söker vi dig som har en verksamhet och behöver bra exponering, kanske bedriver du ett galleri, mäklare eller en livsstilsbutik. Hör av dig till oss och berätta mer om din verksamhet!

Övrig information

Övrigt:

Lokal med entré direkt från gatuplan.

Ytor

  • Total yta:

    187 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Kronborg 8

Byggår:

1953

Omgivning

Omgivning/natur:

Denna fastighet ligger nära både stadskärnan, havet och Malmös större parker. I närheten finns allt av god samhällsservice som förskolor, skolor, större livsmedelskedjor, restauranger, caféer och mindre butiker. Namn på gator och kvarter har hämtats från Danmark. Kronoborg syftar också på Kronborgs slott i Helsingör. Delar av denna gamla odlings- och betesmark användes under Baltiska utställningen år 1914 för jordbruksutställningen.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Det går bra att parkera på omkringliggande gator.

Kommunikationer

Det är lätt att ta sig till lokalen. Utanför lokalen stannar buss 8 och 1.
Köpenhamnsvägen 6

Om MKB Fastighets AB

MKB är Malmös största fastighetsbolag med ca 23 000 lägenheter och ca 1 150 kommersiella lokaler. Vi ska genom balanserad hyressättning och nyproduktion bidra till en positiv utveckling i Malmö. MKB:s mål är t ex att vara en ledande aktör på Malmös bostadsmarknad med stor tillit hos hyresgäster, ett föredöme för andra fastighetsägare och att tillgodose kundernas behov av trygghet, trivsel och service. Som kund hos MKB får du en hyresvärd som kännetecknas av stabilitet och långsiktighet. Vårt arbete med att skapa nöjda kunder tar aldrig paus.

MKB Fastighets AB

Box 50405, Södra Förstadsgatan 47

202 14 MALMÖ

www.mkbfastighet.se

Fler annonser från MKB Fastighets AB