Rörtornsgatan 7

Limhamn , Limhamn
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

131 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Butik
  • Industri & verkstad
  • Kontor

Butikslokal i Limhamns Sjöläge

Nu finns chansen att hyra en mycket fin butikslokal på attraktivt läge i Limhamn. Lokalen är modern och har goda exponeringsmöjligheter. Här får ni möjlighet att sätta prägeln för er lokal för just er verksamhet. Lokalen erbjuder en kontorsdel samt ett stort konferensrum/ ytterligare kontorsdel, ett mindre samtalsrum, pentry och wc. Kanske är ni en mäklarbyrå? kanske vill ni öppna en butik, eller showroom? eller vill ni ha ert kontor på väldigt bra läge? Välkomna att kontakta oss för mer information! Lämpar sig ej för livsmedelsbutik, skönhetssalong.

Ytor

  • Total yta:

    131 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Hisstornet 2

Byggår:

2016

Omgivning

Omgivning/natur:

Limhamn är en småstad i storstaden med en alldeles egen själ. Här finns ett charmigt utbud av unika butiker, trendiga restauranger och mysiga caféer. En lång strandpromenad, sandstrand, djuphavsbad och en småbåtshamn gör att många lockas av att bosätta sig här. I Limhamn finns också en cityförening som levandegör stadskärnan hela året. Här arrangeras allt från julfirande till olika sorters marknader, loppisar och allsång i hamnen.

Kommunikationer

Goda kommunikationsmöjligheter med både cykel, buss och bil. Finns möjlighet att hyra garageplats under fastigheten.
Rörtornsgatan 7

Om MKB Fastighets AB

MKB är Malmös största fastighetsbolag med ca 23 000 lägenheter och ca 1 150 kommersiella lokaler. Vi ska genom balanserad hyressättning och nyproduktion bidra till en positiv utveckling i Malmö. MKB:s mål är t ex att vara en ledande aktör på Malmös bostadsmarknad med stor tillit hos hyresgäster, ett föredöme för andra fastighetsägare och att tillgodose kundernas behov av trygghet, trivsel och service. Som kund hos MKB får du en hyresvärd som kännetecknas av stabilitet och långsiktighet. Vårt arbete med att skapa nöjda kunder tar aldrig paus.

MKB Fastighets AB

Box 50405, Södra Förstadsgatan 47

202 14 MALMÖ

www.mkbfastighet.se

Fler annonser från MKB Fastighets AB