Byängsgränd 20

Årsta , Årsta
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

125 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor
Välkommen till en representativ och unik kontorslokal om 125 kvm. Lokalen är belägen på plan 11 med bra ljusinsläpp, fantastisk utsikt och egen takterass om ca 60 kvm. Planlösningen är i dagsläget hvudsakligen öppen men går att anpassa efter era önskemål. Lokalen är i gott skick och har ett fantastiskt skyltläge mot Huddingevägen. Parkeringsplatser finns både för personal och besökare samt närservice med livsmedelsbutik, lunchrestauranger, gym, etc. finns i området. En lokal som måste ses.

Ytor

  • Total yta:

    125 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Ostmästaren 6

Våningsplan:

11

Omgivning

Omgivning/natur:

Årstafältet ligger precis intill fastigheten.

Närservice:

Närservice med lunchrestauranger, livsmedelsbutik, träningsanläggningar och posten finns inom gångavstånd.

Kommunikationer

Här har ni nära till allt! Bra allmänna kommunikationer med närhet till tunnelbanans gröna linje och tvärbanan. Bussar trafikerar ifrån knutpunkterna Älvsjö och Gullmarsplan. Det tar ca 5 minuter med buss från Gullmarsplan. För den bilburne ligger Södra länken precis utanför fastigheten med närhet till både Huddingevägen och Nynäsvägen.
Byängsgränd 20

Om AB Sagax

AB Sagax är ett fastighetsbolag med affärsidé att investera i kommersiella fastigheter främst inom segmentet lager och lätt industri. Sagax fastighetsinnehav per 31 December 2021 uppgick till 3 759 000 kvadratmeter fördelat på 673 fastigheter. Sagax äger fastigheter i Sverige, Finland, Frankrike, Nederländerna, Spanien, Tyskland och Danmark. AB Sagax (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm, Large Cap.

AB Sagax

Engelbrektsplan 1

114 34 Stockholm

www.sagax.se

Fler annonser från AB Sagax