Upplagsvägen 10

Årstaberg , Stockholm
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 385 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Lager & logistik
Lagerlokal med lastkaj om 1 385 kvm. Hyresvärden har tagit fram ett förslag på hur man kan tillskapa en annan entré till lokalen enligt visionsbild. Lokalen har en höglagerdel med en takhöjd om ca 5 meter och en låglagerdel med en takhöjd om ca 3 m. Omklädningsrum, duschar och en mindre kontorsdel ( ca 130 kvm) i entresol finns. Flertal parkeringsplatser finns i anslutning till lokalen och lämpar sig mycket väl för en proffsbutik. Utmärkt skyltläge!

Ytor

  • Total yta:

    1385 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Varubalen 3

Omgivning

Kommunikationer

Fastigheten är belägen i direkt anslutning till E4/E20 och Södra länken. Mycket goda allmänna kommunikationer med närhet till både pendeltåg, bussar och tvärbana vid stationen Årstaberg. Närhet till Midsommarkransens tunnelbanestation.
Upplagsvägen 10

Om AB Sagax

AB Sagax är ett fastighetsbolag med affärsidé att investera i kommersiella fastigheter främst inom segmentet lager och lätt industri. Sagax fastighetsinnehav per 31 December 2021 uppgick till 3 759 000 kvadratmeter fördelat på 673 fastigheter. Sagax äger fastigheter i Sverige, Finland, Frankrike, Nederländerna, Spanien, Tyskland och Danmark. AB Sagax (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm, Large Cap.

AB Sagax

Engelbrektsplan 1

114 34 Stockholm

www.sagax.se

Fler annonser från AB Sagax