Läsvärt

Vi har samlat alla tips & råd du kan tänkas behöva i processen att hitta nästa hyresvärd, säljare eller hyresgäst, köpare. Allt för att det ska bli lätt att hitta rätt.

<<Tillbaka: Marknadsför din lokal

Marknadsför din lokal

6 tips till en riktigt bra annons

För att nå fram till rätt hyresgäst gäller det att vara rättvisande och utförlig i annonsen. Sträva efter att alltid få med de här delarna:

  • 1. Tänk som en potentiell hyresgäst – vad vill de veta? Var utförlig och bjud på så mycket detaljerad information som möjligt.
  • 2. Objektvisions annonser indexeras av Google. Var därför noga med att ange viktiga sök- och nyckelord den som söker lokal använder sig av.
  • 3. Bifoga en planritning – det är viktigt för helhetsintrycket och ökar dina chanser att få kontakt med rätt hyresgäst.
  • 4. Bilder är viktigt! Våra undersökningar visar att annonser med bild får mer än dubbelt så många klick som de utan bild. Självklart är det bästa att använda professionellt tagna bilder.
  • 5. Beskriv lokalens läge och dess fördelar. Affärsmöjligheter, kommunikationer och annat som utmärker området.
  • 6. 95 procent av de som söker lokal vill veta vad utgångshyran är. Glöm inte att fylla i den för att redan vid första kontakten vara närmare ett avslut.

Om du sätter dig in i hyresgästens situation och funderar över vilken information den letar efter har du kommit långt. Det är alltid bättre med för mycket än för lite information! Vill du ha mer tips på hur du skapar en säljande annons? Läs mer här >>