Avestagatan 29

Lunda , SPÅNGA
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

110 - 2 445 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Flexibel kontorslokal nära pendeltåget

På Avestagatan 29 nära Spånga pendeltågsstation, finns denna flexibla kontorslokal. Planlösning och yta går att justera efter er verksamhets behov. Den totala lediga ytan om 2445 kvm är fördelat på tre våningsplan. Byggnadens stora fönster och ljusgård, skapar en ljus och härlig arbetsmiljö. Interiöra bilder i annonsen är E-stylade (digitalt möblerade) för att ge en vision hur lokalen kan nyttjas. Välkommen på visning!

Övrig information

Övrigt:

Denna kontorsbyggnad uppfördes redan 1950, men genomgick en omfattande ombyggnad 1990.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 110 2 445

Omgivning

Omgivning/natur:

Lunda industriområde är placerat i nordvästra Stockholm, mellan Tensta/Hjulsta, Spånga och Barkarby. Området blandas upp med både handel, kontor och klassiska industrifastigheter. Service hittar du på gångavstånd till Spånga Centrum och Hjulsta samt med en kort bilfärd tar du dig enkelt till Spånga sporthall, IKEA och ett flertal restauranger. Runt omkring finns även trevliga grönområden.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Här finns det parkeringsplatser att hyra. Är du intresserad, kontakta Aimo Park på telefonnummer 0771-96 90 00.

Kommunikationer

Till Spånga tar du dig enkelt med hjälp av pendeltåget. Promenaden från Spånga station till fastigheten tar cirka fem minuter och området trafikeras även av flera bussar. Med bil har du E18 alldeles i närheten och du når även E4:an lätt genom Bergslagsvägen.
Avestagatan 29

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser, kontor och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum