Lindhagensgatan 47

Kungsholmen , Stockholm
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

200 m²

Hyra

2 982 kr/m²/år

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Ljust kontor Lindhagensgatan

Ljust kontor med en öppen planlösning och separat entré.

Lokalen, som tidigare var banklokal, har sin historiska charm bibehållen och inkluderar ett imponerande bankvalv.
Generösa öppen planlösning erbjuder ett rymligt konferensrum med en vikbar vägg, fyra moderna glasade kontorsrum, ett pentry och två toaletter. Dessutom finns ett stort förråd, och det imponerande bankvalvet kan användas som ett extra förråd.

OMGIVNING/NATUR: Ett omfattande utbud av service finns inom gångavstånd. Fridhemsplan är en livlig knutpunkt med en varierad mix av butiker, restauranger och service. Västermalmsgallerian, med cirka 40 butiker under samma tak, erbjuder shoppingmöjligheter i närheten. Längs Lindhagensgatan hittar du Lindhagenshuset, som rymmer ICA Maxi, gym och Systembolaget, bland annat. Om du fortsätter västerut finns vackra promenadstråk längs Hornsbergs strand och pittoreska vattenkanten där du kan njuta av serveringar vid vattnet. Det är också en idealisk plats för att få in en löprunda under lunchen.

PARKERINGSMÖJLIGHETER/GARAGE: Möjlighet för parkeringsplatser finns i närliggande parkeringshus
NÄRSERVICE: Lindhagen är en dynamisk och mångsidig stadsmiljö som omfattar arbetsplatser, bostäder, förskolor, restauranger, serviceinrättningar, idrottsfaciliteter och en mängd andra bekvämligheter.
Här finner du allt som krävs för att göra din vardag på jobbet så bekväm och effektiv som möjligt.

KOMMUNIKATIONER
Perfekt läge med bekvämt avstånd till både tunnelbanans gröna och blå linjer och närliggande bussförbindelser. Bara några minuters promenad till Thorildsplan (grön linje), och en kort gångavstånd till både grön och blå linje vid Fridhemsplan och Stadshagen. Bussar avgår från Lindhagensgatan och den stora bussterminalen vid Fridhemsplan, inklusive flygbussar. Dessutom har du fördelen med närhet till E4 och Essingeleden.

Ytor

  • Total yta:

    200 m2

Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

2982

Utförande

Antal rum:

5

Lindhagensgatan 47