Vallgatan 5B

Järva Krog , Solna
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

315 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Kontorslokal om 315 kvm uthyres i Solna!

Beläget på Vallgatan 5B, erbjuder detta kontor på tredje våningen en yta på 315 kvm som är skräddarsydd för företag av alla storlekar.

Lokalens höjdpunkter:

  • Flexibel planlösning: Utrymmet inkluderar flera mötesrum och kontorsrum i varierande storlekar, vilket gör det enkelt att anpassa efter ditt företags specifika behov.
  • Pentry och lunchrum: Ett fullt utrustat pentry och rymligt lunchrum.
  • Bra utsikt och grymt läge: Beläget på plan 3, erbjuder lokalen bra utsikt över Solna.
  • Nära allt: Med sitt centrala läge är kontoret lättåtkomligt via kollektivtrafik och ligger nära restauranger, caféer och andra serviceinrättningar.

Detta kontor är perfekt för företag som värderar kvalitet och läge. Oavsett om du driver ett start-up eller ett etablerat företag, kommer denna plats att lyfta din verksamhet till nya höjder. 

För mer information och visning, kontakta oss idag!

Ytor

  • Total yta:

    315 m2

Bekvämligheter

Besöksparkering
Kök/pentry
Konferens
Mötesrum
Restaurang
Skyltläge
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

STARTBOXEN 3

Våningsplan:

3 av 7

Teknisk information

Lokalen kan nås via:

Bil och kollektivtrafik.

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Järva Krog är ett område som är beläget vid norra infarten till Stockholm, nära Solna och Sundbybergs kommuner. Det är ett livligt område som har utvecklats mycket under de senaste åren, och det erbjuder en rad olika tjänster och bekvämligheter som är viktiga för lokalbefolkningen och besökare.

Företag i närheten:

HOOM Park & Hotel, Brödernas Hamburgare, Bilprovningen Järva Krog, Hockeygear.se, ONO sushi, Linet Sweden och Thomas Betong AB.

Närservice:

Närservice i området inkluderar ett brett utbud av matbutiker, restauranger och kaféer, vilka är tillgängliga inom gångavstånd. För dagligvaruinköp finns flera stormarknader och mindre livsmedelsbutiker som erbjuder allt från grundläggande livsmedel till internationella specialiteter.

Vägbeskrivning:

Lokalen ligger ca 200 meter från påfart och avfart till E4:an.

Kommunikationer

Lokalen har goda kommunikationer med mindre än två minuter till E:4an. Närmsta busshållplats ligger precis utanför fastigheten på Vallgatan där busslinjen 509 går till Solna Centrum. Lokalen ligger även mindre än 10 minuters promenad från Ulriksdals pendeltågsstation.
Vallgatan 5B

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare. Vi företräder såväl fastighetsbranschens mest progressiva kunder, som medvetna bostadssäljare. Koncernens hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom allt från transaktion till fastighets- bostadsrätts- och hyresförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige, Island, Danmark och Finland med globalt huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner