Tjärhovsgatan 21

Södermalm , Stockholm
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

205 - 1 405 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Eget Hus på Södermalm

Nu finns möjlighet att hyra hela huset om 1405 alternativt ett av våningsplanen. Ytor som byggts helt i linje med kvarterets historia, för på samma plats stod fram till 1970 ett verkstadshus. Översta planet om 205 kvm har en stor egen Terrass om 50 kvm, de övriga våningarna är om 255 kvm, alla med ett ljusinsläpp utöver det vanliga. Var detalj i ytorna är noga utvalt för att passa både kvarterets histora samt det moderna kontoret. Ytorna har ett ljusinsläpp utöver det vanliga och en takhöjd som imponerar.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 205 1 405

Bekvämligheter

Balkong
Cykelrum
Dusch
Fiberanslutning
Garage (varm)
Gym
Kök/pentry
Konferens
Mötesrum
Omklädningsrum
Restaurang
Skyltläge
Telefonbås
Terrass
WC

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Sanbacken Mindre 38

Byggår:

2024

Omgivning

Omgivning/natur:

Södermalms vackraste läge. Området runt Sofia utvecklas och nya tunnelbanann kommer ha sin uppgång precis utanför denna nybygda pärla. Precis där vid torget ligger nybyggda Sofiahusen. Ytterligare fem minuters promenad bort ligger Slussenområdet som håller på att förvandlas till Stockholms hetaste mötesplats Kvarteren runt Sofiahusen är präglade av söderkänslan med charmiga butiker, caféer och restauranger, blandat med kontor. En nygammal, bubblande stadsdel på Söder tar form.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Finns garage i huset samt ett stort garage tvärs över gatan som även erbjuder elladd

Närservice:

Slussgårdens eget servicebolag erbjuder all tänkbar service man kan önska på ett kontor. I fastigheten finns även givetvis cykelparkering, omklädning med duschar, Chokladsfabrikens härliga Café, ett fint gym. Planerna för det nya huset innefattar även en ny restaurang och andra typer av service butiker.

Kommunikationer

Hållplats Sofia som ligger precis utanför dörren bygger ihop den nordöstra delen av södermalm med Nacka och T-Centralen. Slussen ligger på 5 minuters promenad och Medborgarplatsen 4 minuter bort.
Tjärhovsgatan 21