Östra Larmgatan 16

GÖTEBORG
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

262 m²

Hyra

Tillträde

Tillträde enl. överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Unik kontorslokal med modernitet och charm

Beläget mitt i Göteborgs stadspuls erbjuder vi nu en unik möjlighet att etablera er kontorsverksamhet. Med en generös yta på 262kvm finner du en harmonisk blandning av modernitet och gammal charm i kombination med härligt ljusinsläpp. Med väl tilltagna ytor får du även en härlig blandning av avskilda kontor, mötesrum och luftig atmosfär i kontorslandskap. Dessutom försedd med nytt modernt kök samt två toaletter.

Ytor

  • Total yta:

    262 m2

Ekonomi

Tillträde:

Tillträde enl. överenskommelse

Omgivning

Omgivning/natur:

Mitt i Götebogs stadspuls med stadens bästa shoppinggata i runt hörnet.

Närservice:

Fastigheten ligger i centrala Göteborg inom Vallgraven i hörnet av Fredsgatan/Kungsgatan och Östra Larmgatan. All önskvärd service finns i omedelbar närhet.

Kommunikationer

Läge med bättre kommunikationer är svårt att hitta! Mycket goda kommunikationer med spårvagnar och bussar finns alldeles i närheten bl. a. från Kungsportsplatsen, Brunnsparken och Heden. Centralstationen ligger på endast 5 min promenadavstånd.
Östra Larmgatan 16

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fastighets AB Balder

balder.se

Fler annonser från Fastighets AB Balder