Lokgatan 8

Centralstationen , Malmö
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

446 - 1 326 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Kontor
  • Kontorshotell & coworking

Drömlokalen i Hjärtat av Malmö - Lokgatan 8

Välkommen till en unik möjlighet att föra din verksamhet till nya höjder i Malmös mest centrala område. På Lokgatan 8 väntar en modern lokal med en totalyta på 1 326 kvm, som kan delas av till mindre area från 450 kvm för de som föredrar det.

Detta nyrenoverade kontor är mer än bara en lokal – det är en plats där potential möter praktikalitet. Här kan du och ditt företag njuta av en modern arbetsmiljö som tillhandahåller alla bekvämligheter för en produktiv och trivsam dag. Med omklädning, garage, cykelförråd och till och med en takterrass, är denna lokal en komplett arbetsplatslösning.

Placeringen kan inte vara mer perfekt. Bara 50 meter från Malmö Centralstation, har du tillgång till ett brett utbud av service och bekvämligheter, inklusive utmärkta kommunikationsmöjligheter, restauranger och shopping. Oavsett om du behöver pendla till och från jobbet eller bara vill njuta av stadens pulserande atmosfär, är Lokgatan 8 den optimala platsen för din verksamhet att blomstra.

Kontakta oss idag för att boka en visning!

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 446 1 326

Bekvämligheter

Cykelrum
Dusch
Elbilsplatser
Fiberanslutning
Garage (varm)
Gym
Kök/pentry
Kundparkering
Mötesrum
Omklädningsrum
Restaurang
Serverrum
Skyltfönster
Skyltläge
Terrass
WC

Ekonomi

Tillträde:

Omgående

Utförande

Byggår:

2019

Våningsplan:

5 av 8

Teknisk information

Ventilation:

Komfortkyla

Miljöcertifiering:

BREEAM

Den här certifieringen är världens mest använda. Breeam används för befintliga och nybyggda kommersiella byggnader. 2013 kom en svensk version som utgår från svensk lagstiftning, svenska metoder och arbetssätt. Breeam är en heltäckande certifiering med många indikatorer. Här görs bedömningar inom projektledning, energianvändning, inomhusklimat, vattenhushållning, avfallshantering, markanvändning, påverkan på närmiljön, byggmaterial och föroreningar samt byggnadens läge i förhållande till allmänna kommunikationsmedel.

Källa

Lokgatan 8