Odelbergs väg 11

Centralt i Gustavsbergshamn , Gustavsberg
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

4 - 25 m²

Pris

Tillträde

Tillträde: omgående

Beskrivning

  • Kontor
  • Kontorshotell & coworking

På första parkett med utsikt över Gustavsbergs hamn ligger kontorshotellet i Tornhuset. Här skapar vi en plats för naturlig utveckling.

Här sitter företagare från flera olika branscher i en vacker kulturhistorisk fastighet som initialt byggdes som huvudkontor för Gustavsbergs Porslinsfabrik1898. Vi månar om vår brukstort, vår kulturhistoria och vi är stolta att vara en del av vår unika skärgårdskommun med havet in på knuten. Vi vill kunna erbjuda olika aktörer i näringslivet access till dessa anrika lokaler. Känna både historiens vingslag och uppleva framtidens nyfikenhet samverkan i god ton och takt. Som hyresgäst hos oss har du access alla dagar i veckan dygnet runt, i eget rum, med fast- eller flexplats.

Vi samarbetar och samverkar med det lokala näringslivet genom Värmdöföretagarförening (VFF): styrelsen ses här för sina möten och medlemmar bjuds in till olika event, ex HLRkurser har vi under hösten, året avslutas med ett traditionellt uppskattat glöggmingel.

Vi erbjuder frukost en gång i månaden samt olika forum för möten och samtal - tex lunchakademin i samarbete med Folkuniversitet. På lunchakademin ger vi oss tid att stanna upp, vi tränar på det goda samtalet enligt Platons anda och ger möjlighet både till nätverkande och förkovran.

Enkelhet vill vi skapa i en annars komplicerad vardag det mesta ingår, dra kopior gratis ca 30 i snitt i månaden - vill du dra igång en podd som hyresgäst är det möjligt, att nyttja våra mötes- och konfernsrum.  Kaffe och te ingår självklart liksom internetuppkoppling. De flesta platserna har höj och sänkbara skrivbord. Vi byter ut vartefter. Vi försöker möblera om kontorsplatser efter behov. Vill du få din post till oss är det inga problem. En familjär och snäll stämning uppskattas vi alla!

Behöver du coachning personligen oavsett om det avser dig personligen, ditt företagande eller om du vill ha stöd i hur du kan hålla effektiva och kreativa möten - du kan få det till ett mycket förmånligt pris

Vi vill tillhandahålla en varm öppen okomplicerad vardagsnära arbetsmiljö. Vi hjälps åt där det går, den som kommer först drar igång kaffepannan!

Arbetsmiljön är viktig både den psykosociala och den fysiska - relationerna, platsen och utsikten både över hamnen och även över gården mot Bistron och Gula,byggningen i den gamla konsthallen, träden - teaterscenen och ner mot promenadstråken, balkongen, fönstrena (som ska renoveras sommaren 2024) och själen som platsen andas fridfull kreativ magi med dess historia, Delselius konditori i botten och Villeroy Boch / Gustavsbergs huvudkontor i fastigheten tillsammans med oss (över tjugotalet företag). Vi berikar och berikas tillsammans och enskilt. Vi hoppas att vi utvecklar och bidrar till en naturlig utveckling i vårt lokala näringsliv. Näring och LIv!

Det som även bidrar till en god arbetsmiljö är även tillgången och närheten till butiker, apotek, mataffärer, parkering, centrum och det nya Kulturhuset med bibliotek, outlet - Gustavsbergs porslinsfabrik, museum - konstateljéer och ett av Sveriges absolut bästa vårdcentraler - samt gym - padel - utmärkta promenadstråk - fantastiskt många matställen... nära till skolor. Du kan i lugn o ro hämta och lämna...minska stressen och njuta av en helt underbarmiljö. Det är en fantastisk god blandning.och bor du på Värmdö och tycker du kanske som många av oss: det är skönt att inte jobba hemifrån, komma iväg till en professionell arbetsplats och dessutom slippa pendla - ja då kan detta var perfekt för dig. Jobba här nere i hamnen där det erhålls en "smaklig" kommers, en vacker miljö nära natur och kultur - det är praktiskt på många vis.- Enkelt och enkelhet gillar vi!

Du är varmt välkommen hit !

Kom gärna och känn in lokalerna, stämningen och läget - sitt o jobba här några dagar för att prova på!

Övrig information

Övrigt:

Just nu har vi ett unikt rum ledigt - ett rum med ett eget litet förråd (ca 4kvm). För fyra år sen hade vi en hyresgäst som hade en fast plats här, han sålda kläder till idrottsföreningar. Perfekt! Idag flyttar vår redovisningsbyrå ffrån detta rum in till "paradrummet" - det rum som vi kallar för "Advokatrummet". Välkommen, om du är nyfiken och vill komma och kika - hör av dig: info@tornhuset.com.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 4 25

Ytbeskrivning

Hela våningsplanet är ca 350kvm, det runda Tornrummet är något lite extra.

Bekvämligheter

Balkong
Dusch
Fiberanslutning
Kök/pentry
Konferens
Mötesrum
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Kontrakttyp:

Andrahandskontrakt

Kontraktbeskr.:

Kontraktsbeskrivning: 3 månaders uppsägning på alla kontrakt Tillträde: omgående Hyresinformation: kom och gör ett besök hos - provsitt några dagar innan du bestämmer dig

Tillträde:

Tillträde: omgående

Prisinformation:

Pris: fasta platser 4050kr/mån, flexplatser 2680kr/mån

I hyran ingår:

Värme, el

Hyresdeposition:

ingen

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Tornhuset

Byggår:

1898

Renoveringsår:

2024

Våningsplan:

3 av 4

Antal rum:

13

Planlösning:

Stora vackra lokaler i en anrik kulturbyggnad, Tornhuset: ett av Gustavsbergs landmärken och här sitter vi på första parkett i hamnen. Vi har nio olika rum med utsikt över både hamnområdet och innergården mot Bistron. Rummen är fördelade med varierade storlek 10-25kvm Du kan välja ett eget rum (nu har vi ett unikt tillfälle - ett rum drygt 20kvm med ett förråd på ca 4kvm tillgängligt from mitten på maj ) - och vi kan tillhandhålla flex- och fastplatser i rum som du delar med andra. Alla har rum har dörrar som går att stänga och med möjlighet till egen nyckel. Du kan även erhålla endast kontrakt på att nyttja något av våra två konferensrum / samtalsrum.

Teknisk information

Takhöjd:

2,5 m

Uppvärmning:

el

Ventilation:

Självdrag

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

En plats när hav och skog och himmel - en plats där det andas lugn och ro!

Företag i närheten:

Restauranger: BlåBlom, Brödernas, Bistron, Vera, Kikka Sushi, 2thaikiosker, Kattholmen, Pizzerior med kvalla - Arena kolgrill med Grekiskt, Indiskt i centrum, Dellan i hamnen och i centrum, Våffelstuga, Villagatan1 Butiker: Outlet Ittala, Kosta/Boda, Skönating - presentbod, Antik, Secondhand, Design - kläder och inredning, Delin - matvarubutiker Mäklare: flera Hälsa: Vårdcentral, Apotek, Hamnen pulsen för ungdomar, coacher terapeuter yoga naprapater sjukgymnaster, frisörer, massörer etc Sport: Sats, padel - stall och motionsslingor - promenadstråk Konst&Kultur&Historia: teater, museum - konst ateljer och antikhandlare Skolor: alla stadier Bostäder: bo och jobba nära Hos oss: Grafisk formgivning, SEOoptimering, hemsideutvecklare, digitalmarknadsföring, coacher & terapeuter, personlig utveckling, föreningsliv, kontrollansvariga, brandkonsult, trädgårdsdesign, komplementärmedicin, mäklare, forskare och lärare, fastighetsutvecklare, redovisningsbyrå, kursledare: vedicart och kreativa kurser, poddare, konsulter, business controller, grupputvecklare, företagskonsulter och startupbolag, kommunikatör, kryssningsbranschen, restaurangägare... mm Köpcentrum: bra och lagom avstånd - och tillgängligt

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkering: easypark och p-skiva välj det som passar dig - friparkering vid rundahuset (oxå ett landmärke i Gustavsberg)

Närservice:

Mycket och många olika servicenäringar finns tillgängligt runt hörnet - och inte att förglömma det går ju att basta nere vid hamnen och bada i havet!

Skyltläge:

Kanske inte skyltläge traditionell mening, representativt dock!

Vägbeskrivning:

Från Stockholm väg 222 ut mot Stavsnäs förbi Nacka, över Skurubron - förbi Hållundden sen svänger man av mot Gustavsberg/Ingarö. Buss 474 från slussen är ett av flera alternativ

Kommunikationer

Buss - flera olika alternativ - busshållplatser nära och även båt Cykelvänligt
Odelbergs väg 11