Templaregatan 3

Centrum , Södertälje
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

148 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor
  • Övrigt

Ljus och fräsch hörnlokal i Centrala Södertälje!

Nu ges möjlighet att hyra denna trevliga hörnlokal med goda exponeringsmöjligheter. Lokalen ligger centralt och inom gångavstånd väntar Södertäljes stadskärna med sitt utbud av shopping, service samt kommunikationer. Med en kort promenad tar man sig enkelt till pendeltågsstationen, varifrån Stockholm C nås på 45 minuter. Södertälje kanal och mysiga promenadstråk finns i närheten och för den som pendlar med bil tar det bara 5 minuter innan man är ute på E4. Lokalen omfattar totalt ca 148 m² och utgörs i två plan fördelat på ca 78 m² i entréplan samt ca 70 m² i källarplan. I entréplanet nås du av en öppen yta, lämpligt för försäljning eller kontor, där lokalen omringas av flertalet fönster vilket ger goda ljusinsläpp. Här finns även utrymme för ett back-office samt en WC. I Källarplanet finns goda möjligheter till utrymme för både lager och förvaring såväl som omklädningsrum med duschmöjligheter. Goda parkeringsmöjligheter i direktanslutning till lokalen. Tillträde kan ske omgående!

Ytor

  • Total yta:

    148 m2

Utförande

Byggår:

1947

Omgivning

Omgivning/natur:

Här har man närhet till förskola, skola, Scania, Astra Zeneca, Tom tits och ett stenkast från centrala Södertälje med all dess utbud av kultur, caféer och restauranger

Kommunikationer

Mycket goda kommunikationer finns via bussar, pendeltåg i centrum samt fjärrtågen i Södertälje Syd. Väljer du att ta bilen är det nära ut till motorvägen E4/E20.
Templaregatan 3

Om Etableringspartner

En vakant lokal är inte bara en utebliven intäkt, det kan vara en källa till otrygghet som leder till att hela fastigheten blir mindre attraktiv. Långa vakanser är inte optimala för någon och det är precis det vi förhindrar. Med erfarenhet av lokalförmedling och förvaltning av fastighetsbestånd som motsvarar hundratusentals kvadratmeter känner vi oss trygga i de tjänster som vi levererar till fastighetsägare. Vi är fastighetskonsulter med förståelse för helheten.

Etableringspartner

Stenmansgatan 7

632 21 Eskilstuna

www.etableringspartner.se

Fler annonser från Etableringspartner