Södra Bålstaleden

Draget , Bålsta
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

800 - 15 000 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Restaurang & café

Attraktiva etableringsmöjligheter i Bålsta!

Etableringsmöjlighet på ett antal attraktiva tomter i handels- och företagsområdet Draget beläget i Bålsta! Här finns möjligheten att få byggnader uppförda specifikt för er verksamhet. Det finns även goda möjligheter att hyra uppställningsytor vid behov. Tomterna varierar i storlek och är lämpliga för både företag som bedriver handel samt för företag inom lager och industri. Kontakta oss gärna så matchar vi er mot rätt tomt med hänsyn till era förutsättningar.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Butik 800 15 000

Utförande

Planlösning:

Utformas enligt önskemål med hyresgäst.

Omgivning

Omgivning/natur:

Draget som området kallas består av en mängd olika verksamheter inom diverse segment. Här finns större aktörer så som Ica Maxi, Karl Hedin Bygghandel och Mc Donald's som skapar höga flöden av återkommande kunder. I området finns även olika bilfirmor och serviceföretag.

Kommunikationer

Tomterna ligger precis intill påfarten till motorväg E18 och ca 35 minuter från Arlanda. Goda bussförbindelser erbjuds i området.
Södra Bålstaleden

Om Etableringspartner

En vakant lokal är inte bara en utebliven intäkt, det kan vara en källa till otrygghet som leder till att hela fastigheten blir mindre attraktiv. Långa vakanser är inte optimala för någon och det är precis det vi förhindrar. Med erfarenhet av lokalförmedling och förvaltning av fastighetsbestånd som motsvarar hundratusentals kvadratmeter känner vi oss trygga i de tjänster som vi levererar till fastighetsägare. Vi är fastighetskonsulter med förståelse för helheten.

Etableringspartner

Stenmansgatan 7

632 21 Eskilstuna

www.etableringspartner.se

Fler annonser från Etableringspartner