Nedre slottsgatan 10

Centrum , Uppsala
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

55 - 260 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor
  • Kontorshotell & coworking

Unika kontorslokaler på Nedre Slottsgatan 10 i Uppsala!

Nu finns möjlighet att hyra kontorslokaler på Nedre Slottsgatan 10 i en byggnad från 1800-talet men i modern tappning! Kontoren om totalt 381 kvm ligger i huvudbyggnaden på plan 1 och i paviljongen på gården. Lokalen i huvudbyggnaden om 121 kvm kommer gå att dela av från ca 55 kvm . Lokalen i paviljongen är 260 kvm. Ytorna kommer ha en modern look med den äldre charmen bevarad. Läget är närmast perfekt i en central men lugn miljö i Uppsalas äldre anrika kvarter med Slottet, Carolina Rediviva och Domkyrkan som granne. Mycket generöst utbud av service och goda kommunikationer finns runt husknuten. Dessa ytor bör upplevas på plats, kontakta ansvarig mäklare Claes Du Rietz för mer information och visning! Varmt välkommen!

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 55 260

Utförande

Planlösning:

Kontorsytorna är fördelade på två byggnader, dels i huvudbyggnaden och i paviljongen på innergården. I huvudbyggnaden ligger lokalerna på våning 1 och har en total area om 121 kvm som går att dela av och då utgör den minsta ytan ca 55 kvm. Lokalerna kommer ha en modern standard med smakfulla färgval och effektiva lösningar. På innergården ligger paviljongsbyggnaden med en totalyta om 260 kvm. Den kommer också renoveras i modern standard med den äldre charmen bevarad.

Omgivning

Omgivning/natur:

Det här är Uppsalas äldre anrika kvarter med Slottet som närmsta granne. Här finns också biblioteket Carolina Rediviva och Domkyrkan på gångavstånd. Det är även mycket nära Svandammen och ingången till Uppsalas grönskande stadspark.

Företag i närheten:

Det är va 5 minuters promenad till Uppsalas gågata som har ett generöst utbud av butiker, caféer och restauranger. Det finns också många småbutiker längs Drottninggatan som är en tvärgatan till Nedre Slottsgatan.

Kommunikationer

Det finns bussar som trafikerar Drottninggatan som ligger nära och det tar ca 10-15 minuter att promenera till Resecentrum. Med bil, tar du dig snabbt till påfarterna kring Uppsala.
Nedre slottsgatan 10