Magnus Ladulåsgatan 3

Södermalm , Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 350 m²

Pris

Enl. ök

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Kontor

Fin lokal med effektiva ytor i populära Stockholmsverken

I det gamla industrikvarteret Stockholmsverken hittar du den här moderna lokalen, med plats för ca 120 arbetsplatser, med en häftig industrikänsla i designkonceptet. Det höga läget ger utsikt över takåsarna och de många fönsterna ger ljusinsläpp från flera håll. Lokalen är på 1349 kvm och har idag en storrumslösning som med enkla medel kan öppnas upp till effektiva ytor med blandad planlösning. Den glasade spångbron som sträcker sig över Magnus Ladulåsgatan är ett häftigt inslag och kan bli en trevlig loungeyta. Två trapphus och flera entréer skapar flexibilitet och flera möjligheter.

I kvarteret blir ni grannar med bland andra spelutvecklare, arkitekter och designers. De trevliga innergårdarna blir en härlig plats för fika och event under soliga dagar. Här finns också The Park coworking som flera gånger i veckan anordnar roliga event och temakvällar. Välkommen att bli en del av Södermalms mysigaste kvarter.

Övrig information

Övrigt:

Kvarteret Stockholmsverken på Södermalm är en levande plats med populära restauranger, caféer och barer som tillsammans med innovativa och kreativa företag skapar en unik mötesplats som bara fortsätter att växa. Med närhet till Södermalms kultur och myllrande gatuliv finns här en unik kreativ atmosfär där arvet från det klassiska industrisöder förenas med nya internationella influenser.

Ytor

  • Total yta:

    1350 m2

Bekvämligheter

Cykelrum
Dusch
Elbilsplatser
Garage (varm)
Kök/pentry
Konferens
Mötesrum
Restaurang
Telefonbås

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Omgående. Omgående eller enl. ök.

Prisinformation:

Enl. ök

Hyresinformation:

Enl. ök

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Trumman 2

Våningsplan:

4 av 4

Planlösning:

Planlösning med många möjligheter och flexibilitet.

Teknisk information

Lokalen kan nås via:

Godshantering sker idag via innergården och den allmänna hissen.

Hiss:

Ja

Miljöcertifiering:

Miljöbyggnad

Certifieringen Miljöbyggnad är ett av de vanligaste certifieringssystemen för byggnader i Sverige. För att en byggnad ska hålla för en certifiering ställs krav på inomhusmiljön, energieffektiviseringskriterier och vilka material som använts. Byggnaden bedöms av en oberoende specialist. En Miljöbyggnadscertifiering är giltig i 10 år eller tills dess att en större ombyggnation görs. Byggnaden kan få brons, silver eller guld i betyg.

Källa

Omgivning

Omgivning/natur:

I området finns grönområden för rekreation och återhämtning.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Garage finns i huset och cykelrum.

Närservice:

Söder har ett rikt och varierat utbud av varor och tjänster och en restaurangtäthet som överträffar övriga innerstaden. Här hittar du även många konstgallerier, ateljéer och andra kreativa miljöer. I huset finns restaurang/café och matbutik.

Kommunikationer

I området finns goda kommunikationer med pendeltågstationen Södra Station i närheten, tre minuter med pendeltåg in till Stockholms central, sju minuter till Odenplan. Tunnelbanestation Mariatorget ligger inom några minuters gångavstånd. Tunnelbanan Medborgarplatsen ligger i närområdet.
Magnus Ladulåsgatan 3

Om AMF Fastigheter AB

Vi är ett av Sveriges största fastighetsbolag med kommersiella fastigheter i Stockholm och Sundbyberg. Vi vågar tänka nytt och skapar platser där människor vill vara. Tillsammans med hyresgäster, kommuner, grannar och andra samarbetspartners skapar vi platser där människor vill vara. Genom att utveckla arbetsplatser, handel, hotell, kultur samt service och andra upplevelser skapar vi ett stadsliv som bidrar till stadens attraktionskraft och människors välmående. Vi är lika måna om vad som finns i husen som vad som sker mellan dem. Vi är ett helägt dotterbolag till pensionsbolaget AMF med uppdrag att bidra till en långsiktig och stabil avkastning till AMFs fyra miljoner pensionssparare.

AMF Fastigheter AB

Regeringsgatan 59

113 88 STOCKHOLM

www.amffastigheter.se

Fler annonser från AMF Fastigheter AB