Algolgatan 1

Mjärdevi , Linköping
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

2 400 m²

Hyra

1 000 kr/m²/år. Eftersom detta är nyproduktion som precis startat och är i projekteringsfas, så kan lokalen anpassas och hyresnivån justeras efter kostnadskalkyl.

Tillträde

2024-10-01

Beskrivning

  • Butik
  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Kontor

Ett unikt tillfälle att etablera sig i det framstående området Mjärdevi i Linköping. Nyproduktion som kan anpassas för just era behov!

Lokalen är nyproduktion som beräknas vara klart Oktober 2024. Just nu finns bygglov, konstruktion och projekteringen ligger i fas. De första spadtagen tas de kommande veckorna. Det finns fortfarande möjlighet till att anpassa planlösning, serviser och verksamhetsklass, (inom industri, kontor och centrumverksamhet).

Totalt sett 2400m2 över två plan i en mångsidig och mycket presentabel lokal. I lokalens Norra del mot Lambohovsleden finns på två plan ovan varandra inglasade kontor lämplig för presentabel kundmottagning och lobby. I dagsläget är planlösningen avsiktligt öppen för möjlighet av anpassning för kommande hyresgäst. På våning två som går att nå genom antingen två trapphus eller frakthiss, så finns personalutrymmen såsom omklädningsrum, duschar, fikarum/kök, RWC och vilorum. Väl tilltagen takhöjd på 4m för vardera plan. Lokalen är Br1 klassad för brand och fiber finns indraget. Egen servis med högspänning är givetvis möjligt om behovet finns. Lokalen är planerad med avskilt trapphus som möjligör avdelning om hyresgäst vill hyra del av lokalen. 

Utanför lokalen finns egen parkering och två egna infarter. Givetvis finns möjlighet till inhägnad och automatiska grindar. Lokalen har ingen lastkaj, men en lasthiss kan installeras i anslutning till automatisk takskjutport. 

Läget i spjutspetsområdet Mjärdevi är mycket fördelaktigt för företag inom teknikutveckling och i det närliggande Universitetet finns stor kompetens. Mjärdevi är dessutom stadsplanerat att dubblas i storlek och växer snabbt i dagsläget. Det finns snabb och enkel access till E4an med Lambohovsleden som har en ÅDT på 20 000. 

Avstånd

E4an: 3min

Linköping City 10min

Norrköping 30 min

Jönköping 1h30min

Stockhom 2h

Övrig information

Övrigt:

Vill ni vara del av detta tillfälle kontakta oss gärna så kan vi diskutera möjligheterna!

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Industri & verkstad 950 1 000
Lager & logistik 950 1 000
Kontor 300 1 000
Övrigt 200 1 000

Ytbeskrivning

Eftersom detta är nyproduktion som står klart hösten 2024 så finns det fortfarande möjlighet att anpassa planlösning efter just era behov. Produktionsytor kan delas av till flera separata rum, behövs en större konferens eller gym till personalen? Allt är möjligt i detta skedet. Lokalen kan dessutom delas upp i mindre enheter för flera hyresgäster. Kontakta oss gärna för mer information!

Bekvämligheter

Balkong
Besöksparkering
Dusch
Elbilsplatser
Fiberanslutning
Garage (varm)
Kök/pentry
Konferens
Kundparkering
Lasthiss
Lastport
Mötesrum
Omklädningsrum
Parkering
Reception
Serverrum
Skyltläge
WC
RWC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

2024-10-01. Enligt överenskommelse

Utgångshyra kr/m2/år:

1000

Hyresinformation:

Eftersom detta är nyproduktion som precis startat och är i projekteringsfas, så kan lokalen anpassas och hyresnivån justeras efter kostnadskalkyl.

Hyresdeposition:

0

Utförande

Fastighetsbeteckning:

iliaden 2

Byggår:

2024

Antal rum:

20

Planlösning:

Lokalen är fördelad på två plan förbunden av två trappor och varuhiss. Stora lagermöjligheter samt öppna produktionsytor. Kontor med glasväggar i glaspartiet mot norrläge, samt RWC, vilorum, fikarum och omklädningsrum.

Teknisk information

Takhöjd:

4 m

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Lokalen kan nås via:

Automatisk takskjutport som kan förses med lasthiss.

Ventilation:

FTX

Hiss:

Ja

Miljöcertifiering:

Miljöbyggnad

Certifieringen Miljöbyggnad är ett av de vanligaste certifieringssystemen för byggnader i Sverige. För att en byggnad ska hålla för en certifiering ställs krav på inomhusmiljön, energieffektiviseringskriterier och vilka material som använts. Byggnaden bedöms av en oberoende specialist. En Miljöbyggnadscertifiering är giltig i 10 år eller tills dess att en större ombyggnation görs. Byggnaden kan få brons, silver eller guld i betyg.

Källa

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Till fastigheten finns 6st parkeringar som ingår, men det finns ytterligare 40 parkeringar på området som kan nyttjas. I Mjärdevi finns betalparkering.

Skyltläge:

Fastigheten ligger väl synlig från Lambohovsleden med en ÅDT på 20 000. Utmed fastighetens Östra gräns byggs just nu en ny led till nyetablerat industriområde i Kåparp.

Kommunikationer

Området har förutom access med bil två egna egen busslinjer och ny cykelbana är del av den nya leden till Kåparp.
Algolgatan 1