Sveavägen 17

Stockholm CBD , Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

512 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Ledig lokal högt upp i huset på Sveavägen 17

I Hötorgsskrapa 1 och granne med konserthuset finns nu en ljus och luftig kontorslokal för ca 35-50 medarbetare. En välkomnande reception- och loungeyta där ljuset flödar in ger ett representativt och professionellt intryck. Öppna kontorslandskap varvas med mötes-och fokusrum och i ena änden ligger ett öppet pentry med trevlig matplats. Här finns plats att skräddarsy en produktiv och trivsam arbetsmiljö där man vill vara. Beläget mitt i city når man bekvämt lokalen med tunnelbana, cykel eller bil. I absolut närområde finns flera gym, kulturupplevelser, restauranger, barer och givetvis massa shopping. Bara ett par hundra meter bort ligger Centralstationen med fjärrtåg, bussar, pendeltåg och tunnelbana. Vid behov av yta för större möten eller konferenser finns Vasakronans "Sergelkonferensen" där man även enkelt kan beställa mat och dryck. Med andra ord, läget är svårslaget! Kontakta mig idag för mer information och visning!

Ytor

  • Total yta:

    512 m2

Bekvämligheter

Cykelrum
Fiberanslutning
Kök/pentry
Konferens
Mötesrum
Serverrum
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Beridarebanan 77

Våningsplan:

15 av 19

Planlösning:

Planlösningen är öppen med flertalet konferensum och här finns möjlighet att skapa yta för fokusarbete och touch-down-platser för spontana möten. Ett öppet pentry med trevlig matplats kantas av fönster från golv till tak.

Dokument

Teknisk information

Takhöjd:

2,6 m

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Sergelstan ligger mitt i centrala Stockholm, med ett stort utbud av restauranger, barer, gym, kulturupplevelser och shopping.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Hötorgsgaraget ligger i direkt anslutning.

Närservice:

I den nyrenoverade och pampiga entrén på markplan finns restauranger och även en gemensam reception som effektivt tar emot era besökare. I fastigheten finns ett låst cykelrum och Vasakronan erbjuder ett helt cykelkoncept för den inbitne cyklisten som tillval. För att få tillgång till de fräscha omklädningsrummen med dusch finns månadsabonnemang med rabatterade priser. Man kan även köpa enstaka dagspass. I Hötorgsskraporna driver Vasakronan Sergelkonferensen där ni som hyresgäst i Hötorgsskraporna har en exklusiv möjlighet att bli medlem. Medlemskapet är kostnadsfritt och som medlem får ni rabatterat pris om 20% och får tillgång till kundappen där ni själva kan boka mötesrum samt beställa mat och dryck snabb och smidigt.

Kommunikationer

Det här är ett svårslaget kommunikationsläge, med tunnelbana och bussar inpå knuten och Centralstationen bara ett par hundra meter bort. Tar du bil eller cykel finns här flertalet p-platser i garage och cykelrum med fina omklädningsrum och duschar.
Sveavägen 17