Varuvägen 9

Älvsjö
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

200 m²

Hyra

Tillträde

Tillträde enl. överenskommelse

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Kontor

Kontor och lager med lastkaj

Rymlig öppen yta att nyttja som kontor och lager. Lokalen finns på plan 4 och lastning sker via lastkaj och sedan med lasthiss som finns i direktanslutning till lokalen. Gemensam wc och dusch finns i anslutande korridor. Takhöjd i de delar med undertak är ca 2,25 m och i de delar som är utan undertak är det 2,70 m. Måtten på lasthissen är 2x3,60 (BxD)

Ytor

  • Total yta:

    200 m2

Ekonomi

Tillträde:

Tillträde enl. överenskommelse

Utförande

Våningsplan:

4

Dokument

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Älvsjö är en stadsdel i söderort som gränsar Solberga och ligger mycket lättillgängligt. Här ligger Stockholmsmässan med utställare och besökare från världens alla hörn. Strax efter mässan ligger Älvsjö företagscenter med ett strategiskt läge intill de stora lederna.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Utomhusparkering och garage finns

Närservice:

Servicen expanderar i takt med omgivningarna och i dagsläget finns ett bra utbud. Områdets populäraste lunchrestaurang ligger i fastighetens entré.

Kommunikationer

Direktaccess till stora leder och gångavstånd till Älvsjö station med pendeltåg och bussar.
Varuvägen 9

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fastighets AB Balder

balder.se

Fler annonser från Fastighets AB Balder