Bultgatan 10

Nacksta , Sundsvall
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 382 - 3 000 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Butik
  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Kontor

Flexibla kontors-, lager- industri- eller utbildningslokaler i Nacksta i Sundsvall

I Nacksta företagsområde, i nära anslutning till Bergsgatan/E14 kan vi erbjuda dessa rymliga och flexibla lokaler med en mängd olika möjliga användningsområden, med mycket goda möjligheter till anpassning för att möta tillträdande hyresgästs behov och önskemål. Ytorna kan exempelvis anpassas till rena kontorsytor, lager med butik eller som produktionsytor för lättare industri. Lokalytorna ligger på plan 2, vilket är markplan vid den del av byggnaden där entrén till lokalerna finns, och det finns möjligheter att tillskapa fler entréer vid behov. Ytorna kan hyras såväl som en sammanhängande enhet om ca 3 000 kvm, eller delas upp i två stora ytor enligt föreslagen uppdelning som i bifogad planritning. I ytan om ca 1 270 kvm finns även en extra yta i form av ett entresolplan om ca 112 kvm. Det finns även möjlighet att hyra ytterligare förrådsytor och omklädningsrum i fastighetens nedervåning, vilken nås med såväl trappor som hiss. Här finns ypperliga möjligheter att anpassa planlösningar, ytskikt, tekniska installationer, m.m, för att skapa moderna och representativa lokaler att verka och trivas i för såväl medarbetare som besökare till ert företag.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Övrigt 1 382 3 000

Bekvämligheter

Besöksparkering
Dusch
Kök/pentry
Konferens
Kundparkering
Mötesrum
Omklädningsrum
Parkering
Reception
Serverrum
Skyltläge
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Sundsvall Köpstaden 25

Byggår:

1975

Renoveringsår:

1985

Planlösning:

Ytorna i lokalerna ligger till övervägande del på det övre våningsplanet, vilket är markplan, i de huskroppar som bl.a. har fasad mot Bultgatan och den stora gårdsplanen med parkeringar. Under det karakteristiska sågtaket med sin utpräglade äldre industrikänsla finns även ett entresolplan om cirka 112 kvm, och det finns även möjligheter att hyra förrådsytor och omklädningsrum i källarvåningen. Ytorna har i dagsläget en varierad planlösning anpassad efter tidigare hyresgästs verksamhet, och ytorna anpassas med fördel för att passa nya former av verksamhet i stället.

Omgivning

Omgivning/natur:

Nacksta företagsområde ligger strategiskt placerat längs med Bergsgatan/E14, vilket ger utmärkt tillgänglighet. Området präglas i hög grad av företagande där bl.a. flera företag är verksamma inom fordonsindustrin, med Bilbolaget som en av de tongivande aktörerna.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Det finns gott om parkeringsplatser med motorvärmare intill lokalen, och vid behov kan även fler p-platser tillskapas.

Närservice:

I närområdet finns bl.a. flera bensinstationer, gym, Coop, Ica Kvantum, samt ett flertal restauranger med bl.a. thaikök, wok & Biteline.

Kommunikationer

Det är mycket smidigt att ta sig till fastigheten genom dess omedelbara närhet till Bergsgatan/E14. Endast 200 meter från fastigheten finns hållplats för busslinjerna 2 (Navet/Birsta), 141 (Matfors) samt 191 (Ånge), och till den nyrenoverade tågstationen Sundsvall Västra är det ca 600 meter.
Bultgatan 10