Wallérs plats 7

Visby , Visby
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

25 m²

Hyra

Enligt Överenskommelse

Tillträde

2024-05-15

Beskrivning

  • Butik
  • Övrigt

Lokalen är strategiskt belägen i hjärtat av Visby, vid den mest trafikerade gångvägen i staden där fyra vägar möts.

Dess centrala placering gör den idealisk för en mängd olika ändamål. Oavsett om det är för att driva en plockmatbod, sälja glass, etablera ett kontor eller bara för att skapa ett attraktivt utställningsfönster, har lokalen den flexibilitet som krävs för att passa olika affärsidéer och behov. Med sin strategiska position kan den dra nytta av det ständiga flödet av människor och ge en perfekt plattform för att locka och betjäna kunder på olika sätt.

Denna lokal har tidigare varit en plats för frisörverksamhet. Som ni kan se på bilderna finns fortfarande frisörstolar och speglar kvar om ni önskar behålla dem. Annars är vi redo att ta bort dem efter behov.

Ytor

  • Total yta:

    25 m2

Ekonomi

Kontraktlängd:

Korttidskontrakt

Tillträde:

2024-05-15.

Hyresinformation:

Enligt Överenskommelse

Utförande

Våningsplan:

1 av 2

Antal rum:

1

Planlösning:

Lokalen erbjuder en öppen planlösning på 25 kvadratmeter utan separata rum eller toalett. Den öppna layouten gör den perfekt lämpad som en pop-up butik, vilket ger möjlighet till flexibel användning och anpassning för olika ändamål.

Teknisk information

Takhöjd:

2,4 m

Omgivning

Vägbeskrivning:

Lokalen är centralt belägen i Visby, en nedförsbacke från centrum, en uppförsbacke från torget, en annan uppförsbacke från hamnen och en nedförsbacke från Adelsgatan. Den befinner sig bokstavligen i mitten av dessa olika lutningar, vilket ger den en unik position som en central knutpunkt för stadens aktiviteter.

Wallérs plats 7