Kabelgatan 2

G , Kungsbacka
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

211 m²

Hyra

Tillträde

2024-10-01

Beskrivning

  • Butik

Butik- eller Servicelokal med lager på bra läge i Kungsbacka!

Butik med lager och fint pentry om totalt 211 kvm. Ljus och lättillgänglig för besökare.Tillgänglig för inflytt 2024-10-01 eller enligt ÖK.

Fastigheten är belägen vid norra infarten till Kungsbacka, nära både stadskärnan och Kungsmässan. Flera vägar ansluter till området vilket gör det lättillgängligt för besökare och erbjuder fri parkering i närheten till fastigheten. Mycket service finns i närområdet.

Belägen i Kungsbacka i Hallands län, ca 30 min utanför Göteborg. Med närhet till havet och lång kustlinje är Kungsbacka en väldigt attraktiv kommun. Kommunen är en av de snabbast växande i Sverige. Kommunen planerar att öka fastighetens byggrätt för att öka antal verksamheter, attraktivitet och rörelse i området.

Hör gärna av er vid frågor eller funderingar!

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Butik 135
Kontor 25
Lager & logistik 51

Bekvämligheter

Besöksparkering
Biltvätt
Kemtvätt
Kök/pentry
Restaurang
WC

Ekonomi

Tillträde:

2024-10-01. eller enligt ÖK

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Varla 6:17

Omgivning

Närservice:

Bilbesiktning, Kemtvätt, Thairestaurang, Pizzeria, Biltvätt, Bensinstation mm

Kommunikationer

Varla industri/handelsområde ligger direkt anslutning till Kungsbackas norra infart från E6/E20. Till centrum från fastigheten är avståndet ca 2,5 km. Buss går på gatan utanför och det är nära anslutning till väg E6. Det går flertalet pendeltåg med täta avgångstider mellan Kungsbacka station och Centralstationen i Göteborg. Europaväg 6/20, samt järnvägen mellan Göteborg och Malmö, går genom kommunen från norr till söder.
Kabelgatan 2