S:t Persgatan 98

Centralt Innanför Promenaderna , Norrköping
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

448 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor

Modern kontorslokal mitt i Norrköping City

Vi är glada att kunna presentera vår nya toppmoderna kontorslokal, strategiskt placerad mitt i stadens hjärta. Dess centrala läge garanterar er verksamhet synlighet och bekvämlighet, med en tillgänglig placering på marknivå. Lokalen har även en egen varuingång och fungerar som en butik. Våra möblerade bilder av kök och lounge, konferensrum och den öppna kontorsytan ger er en föraning om möjligheterna. Ritningen är också ett förslag på hur kontoret skulle kunna se ut. Ta chansen att vara med från början och vara delaktig i utformningen av er nya arbetsplats!

Övrig information

Övrigt:

Perfekt belägen fastighet med mångsidig användning som inkluderar butiker, kontor och allmän service. Den är strategiskt placerad mitt på Drottninggatan, vilket ger en utmärkt central position i hjärtat av Norrköpings city.

Ytor

  • Total yta:

    448 m2

Utförande

Planlösning:

Öppen planlösning med hög variation för medarbetarna.

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten är perfekt placerad i hjärtat av stadens puls, med omedelbar närhet till ett brett utbud av restauranger och shoppingmöjligheter. Dessutom kan du på bara några minuters promenad njuta av den vackra och avkopplande grönskan i Vasaparken.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Nära till flera P-hus och garage.

Närservice:

Norrköping City med ett brett utbud med över 140 butiker, närhet till bibliotek, vårdcentraler, bank, livsmedelsbutik, restauranger, pubar, biograf, museum mm. och gångavstånd till badhus.

Kommunikationer

Hit tar du dig smidigt till fots, med spårvagn, buss och i bil.
S:t Persgatan 98

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser, kontor och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum