Gullhallavägen 4A

Nylanda , Växjö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

4 000 - 25 000 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik

Stor yta som ger stora möjligheter! Här skapar vi tillsammans ändamålsenliga lokaler för er verksamhet, vi bygger & ni hyr. Allt mellan 4000-25000 m2.

En fin möjlighet att etablera industri eller lager-och logistikverksamhet på Växjös nya industriområde, Nylanda, med direkt skyltläge mot väg 30 och nära väg 25/27.

Här kan ni vara med och skräddarsy er framtida lokal. Fastigheten tillåter ytor upp till ca 25000 kvm med en byggnadshöjd på upp till 28 meter. 

Nivika jobbar aktivt med hållbarhet. Vi är därför positiva till att inkludera solceller och laddinfrastruktur i projektet.

Bilderna visar två projekt som färdigställts under 2023 åt Boxess och Ds Smith på Bredasten i Värnamo. Ett projekt tar cirka 15-18 månader efter ett första möte.

Var med och skapa en arbetsplats där era anställda kan trivas!

Övrig information

Övrigt:

Om Nivika. Nivika är ett småländskt fastighetsbolag med syfte att långsiktigt äga, förvalta och utveckla fastigheter och samtidigt därmed skapa lönsam och hållbar värdetillväxt. Verksamheten bedrivs i Jönköping, Värnamo, Växjö samt på Västkusten, områden med goda tillväxtmöjligheter och stabila hyresmarknader. Den diversifierade fastighetsportföljen uppgår till drygt 10 Mdkr där hyresvärdet till 70% utgörs av kommersiella fastigheter och till 30% av bostäder. De kommersiella fastigheterna består i huvudsak av industri-, lager-, kontor- och samhällsfastigheter.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Lager & logistik 4 000 25 000

Ekonomi

Kontraktlängd:

Långtidskontrakt

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Skogskärret 1

Gullhallavägen 4A